Italia devine zonă albă din 21 iunie, cu excepţia regiunii Val d'Aosta

J.P.
Internaţional / 4 iunie 2021

Italia devine zonă albă din 21 iunie, cu excepţia regiunii Val d'Aosta

Începând din data de 21 iunie, Italia îşi va schimba culoarea în alb, cu excepţia regiunii Val d'Aosta. Desigur, cu condiţia ca datele privind scăderea numărului persoanelor infectate (care continuă constant cu -27% din cazuri în ultima săptămână) să nu îşi inverseze cursul, potrivit La Stampa, relatează Hotnews.

Conform datelor din 2 iunie, toate regiunile italiene, cu excepţia Val d'Aosta, au scăzut la o incidenţă sub pragul de risc de 50 de cazuri pe săptămână la 100.000 de locuitori. Conform legii, sunt necesare trei monitorizări consecutive cu rezultate sub-prag pentru a permite unei regiuni să acceseze la un scenariu cu mai puţine restricţii, în special cele privind circulaţia pe timpul nopţii.

Din acest motiv, în urma monitorizării de vineri, au intrat în zona albă regiunile Sardinia, Friuli Venezia Giulia şi Molise. În timp ce următorul raport din sala de control de vineri 4 iunie, va certifica intrarea în zona zona albă a regiunilor Abruzzo, Liguria, Veneto şi Umbria (începând de luni, 7 iunie), pentru ca peste şapte zile să fie premiate şi Lazio, Lombardia, Piemont, Puglia, Emilia Romagna şi provincia Trento.

Monitorizarea de vineri va declanşa numărătoarea inversă pentru alte şapte regiuni, care vor intra în primul lor raport cu incidenţă sub 50, graţie datelor de joi 3 iunie: Sicilia (incidenţa săptămânală de joi, 3 iunie fiind de 50 cazuri la o sută de mii), Marche (42de cazuri), Toscana (42), Provincia Bolzano (49), Calabria (48), Basilicata (44) şi Campania (49). După alte două monitorizări cu rezultate similare, luni 21 iunie, vor intra şi ele în zona albă, unindu-se celorlalte.

Rămâne doar Val d'Aosta, care continuă să aibă o incidenţă de 61 de cazuri la o sută de mii: după toate probabilităţile, la monitorizarea din 11 iunie va ajunge la sub 50, urmând a fi declarată zonă albă luni, 28 iunie, după alte două rapoarte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb