IULIAN BULAI: "Domnule Ciolacu, PNRR va face dreptate pentru Moldova şi pentru Buzău"

S.B.
Politică / 14 iunie 2021

"Domnule Ciolacu, PNRR va face dreptate pentru Moldova şi pentru Buzău"

Deputatul Iulian Bulai de la USR-PLUS a afirmat, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Cristian Ghinea, că PNRR-ul "va face dreptate" pentru Moldova în privinţa autostrăzilor, informează news.ro.

El a adus borcane cu "mostre din forajele" care se fac pentru şantierul autostrăzii A7, spunând că le oferă cadoul "ctitorilor autostrăzilor din Moldova" - Dan Barna, Cristian Ghinea şi Cătălin Drulă.

"Domnule Ciolacu, PNRR va face dreptate pentru Moldova şi pentru Buzău. Sunteţi de 30 de ani în PSD şi nu aţi făcut un kilometru de autostradă nici în Moldova, nici în Buzău. Nu aţi fost în stare să traversaţi munţii spre Transilvania. (...) Nu aţi conectat Moldova cu Muntenia", a declarat Bulai.

El l-a acuzat pe Ciolacu că este "o ruşine" pentru ţară.

"Sunteţi o ruşine pentru ţară, faceţi moţiuni de cenzură ca să nu recunoaşteţi că aveţi o vină", a susţinut Iulian Bulai.

El consideră că Dan Barna, Cristian Ghinea şi Cătălin Drulă sunt "ctitorii autostrăzilor din Moldova".

"Nu aţi fost în stare să faceţi autostrăzi şi acum faceţi pe destepţii", a mai transmis Bulai social-democraţilor.

El a adus borcane cu "mostre din forajele care se fac pentru ce urmează a fi şantierul pentru autostrăzile Moldovei", spunând că le dă cadoul miniştrilor Cristian Ghinea, Cătălin Drulă şi vicepremierului Dan Barna.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Ce măscărici de om

    1. Nu e om. Avem ghinea din belsug, barna si bulai. Vrem si clotilda. Cat mai multe articole cu mascaricii astia.

      Omu,nu este mascarici,el,este BOLNAV PSIHIC,la fel cum sunt majoritatea celor dinUSR.Exemple.? Pai nu trebuie sa te uiti decat cine sunt varfurile care conduc acest SUROGAT de Partid.Daca este sa analizezi comportamentul acestor IMPOSTORI,nu trebuie decat sa le faci o analiza de gandire si comportament urmatorilor: Barna,Ciolos,Ghinea,Drula,Clol tilde,Nasui,acestui CERSETOR ajuns in Parlamentul romaniei direct din strainatate si nu sunt singurii.Sa nu o uitam pe MISS PYGHY din fruntea senatului care spune ca ZALAUL este JUDET nu oras.Cine sunt vinovati ca Parlamentul tarii este plin de asemenea specimene.? Raspunsul este simplu,ROMANII,care se impart in doua categorii si anume: VOTANTII USR,tot niste nebuni si ROMANII care nu au iesit la VOT,niste NESIMTITI.!

    Bai, cine i-a inventat pa mascaricii astia, bai tatuzu... ??? Ba Ghinea, ba Barna, ba Bulllay... in orice boschet te-ai uita, scoate cate unu capul din balarii....

    Nu stiu daca stiti, dar individul asta ce pare scapat dintr-o clinica de psihiatrie, a fost cersetor la Oslo înainte de a ajunge parlamentar USR-PLUS! Adevarul e ca, il ajuta mult, si figura lui, de om chinuit de multe boli psihice, care sigur provoca mila trecatorilor norvegieni!

    Este o Rușine acest Bulai

    Si mai multa dreptate pentru Cluj, Arad ,Sibiu si fiefurile celor care impart banii PNRR. Impartirea banilor PNRR va fi cel mai mare furt din istoria romaniei: Consultanta, studii de fezabilitate, comisioane, formari profesionale si firme straine.

    1. Faceti voi misto de el...dar are dreptate...sunt sanse foarte mari ca A7 sa fie gata pana in 2026...Drula a schimbat caietele de sarcini si uite ca se vede...sunati-l pe Sova sa-i spuneti ca este alt ministru...saracul si acum este in munti cu cortul????????????

      Până acum Drulă s-a lăudat cu proiectele începute de predecesori. Hai să vedem dacă e în stare de ceva. Până acum USR+ a demonstrat că e cam incompetent în materie de guvernare, vezi Voiculescu, Ghinea...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb