IVECO investeşte în combaterea poluării din Europa

Comunicate de presă / 3 martie 2021

IVECO investeşte în combaterea poluării din Europa

În contextul obiectivelor Uniunii Europene de a reduce cu până la 54 miliarde de tone emisiile CO₂ până în 2030, poluare dată de transporturile cu vehicule uşoare şi grele, IVECO a semnat un acord pentru furnizarea a 100 de camioane IVECO S-Way LNG companiei italiene Gruber Logistics care operează şi în judeţul Bihor, România. Furnizarea acestor vehicule alimentate cu gaz natural lichefiat (LNG) oferă o combinaţie câştigătoare de performanţă şi durabilitate, iar termenul de livrare este la finalul acestui an, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Obiectivul nostru este să avem cea mai importantă flotă din Europa, care să faciliteze un transport durabil prin exploatarea tehnologiilor existente şi sprijinirea inovaţiei, astfel încât noile tehnologii cu impact zero să poată ajunge rapid pe piaţă. Digitalizarea şi sustenabilitatea - atât socială, cât şi de mediu - sunt elemente fundamentale ale planului de dezvoltare a companiei noastre," a declarat Martin Gruber, CEO Gruber Logistics, o companie de logistică de succes, din Europa.

De asemenea, decizia companiei a fost influenţată de faptul că zona unde se află sediul Gruber Logistics este subiectul unei dezbateri intense asupra problemelor de mediu. Autorităţile din Regiunea Tirolului au adoptat măsuri semnificative pentru a limita impactul poluării generate de vehiculele grele care traversează Pasul Brenner. Tehnologia din spatele camioanelor IVECO S-Way LNG este concepută în mod expres pentru a reduce semnificativ consumul de combustibil şi poluarea - reducând NO₂ cu 90% şi PM cu 95%, precum şi emisiile de CO₂ cu 95% comparativ cu echivalentele lor diesel atunci când este folosit biometanul.

"Încrederea pe care Gruber Logistics Group ne-a acordat-o prin semnarea acestui contract important este o dovadă clară a viziunii noastre comune pentru viitorul lumii transporturilor. Încă o dată, admirăm şi apreciem previziunea lor, o calitate care a servit drept ghid constant pentru investiţiile companiei de-a lungul anilor, permiţându-i să devină organizaţia inovatoare care este astăzi. Noi, cei de la IVECO, suntem onoraţi să putem contribui la obiectivele ambiţioase ale Grupului, în scopul creşterii durabile, cu ajutorul unui produs care combină tehnologie de vârf, performanţă şi grijă pentru mediu," a adăugat Carmelo Impelluso, IVECO Brand Europe Director.

"Acordul cu Gruber Logistics plasează încă o dată brandul nostru în prima linie a mobilităţii sustenabile. Suntem mândri de acest acord, de relaţia puternică ce ne leagă de un grup internaţional atât de mare şi de preocuparea pe care Gruber a demonstrat-o pentru problemele ecologice, în deplin acord cu obiectivele IVECO," a concluzionat Mihai Daderlat, Business Director IVECO Italy Market.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb