IVECO România oferă soluţia pentru off-road extrem

G.B
Companii / 2 iulie 2021

IVECO România oferă soluţia pentru off-road extrem

Lansarea celui mai nou camion off-road, conceput pentru cele mai dure misiuni în condiţii extreme, IVECO T-WAY, a avut loc în cadrul unor evenimente organizate la Cariera Morlaca (Judeţul Cluj), Cariera Pârâul Cailor din Pojorâta (Judeţul Suceava) şi TRQZ Lake (Judeţul Ilfov), pe parcursul lunii iunie. Cele trei evenimente au adunat peste 250 de participanţii care au avut ocazia să testeze calităţile vehiculului în cadrul unei experienţe de test drive, pe teren solicitant.

"Noul camion este creat pentru a efectua misiuni off-road extreme, cu o masă totală a autovehiculului de 41 de tone, ceea ce îl face adaptat condiţiilor din România. Fiind dotat cu HI-TRACTION, soluţii avansate de inginerie şi tehnologie, IVECO T-WAY oferă o performanţă ridicată în cele mai solicitante aplicaţii off-road şi în medii ostile. Este cel mai fiabil şi productiv camion de mare tonaj pentru şantiere", a declarat Andrei Gagea, Directorul General IVECO România.

Conform unui comunicat de presă emis de INSSE, volumul lucrărilor de construcţii a crescut în luna aprilie 2021 faţă de luna precedentă ca serie brută cu 14,5% şi cu 15,4%, faţă de aceeaşi lună de referinţă a anului precedent. În acest context, companiile de profil caută parteneri de încredere în industria auto care să le ofere soluţii cât mai performante şi care să le optimizeze costurile interne. IVECO România a analizat această nevoie a pieţei şi a organizat evenimentele în trei locaţii inedite, unde sectorul construcţiilor este în plină expansiune.

IVECO T-WAY are cea mai bună conectivitate în clasa sa, fiind un punct de reper al gamei WAY, prin Connectivity Box standard. Sistemul de conectivitate oferă telediagnosticare şi mentenanţă predictivă. Acesta le permite managerilor de flote să monitorizeze de la distanţă performanţa fiecărui vehicul, în orice moment, pentru un maximum de eficienţă. Portofoliul serviciilor de conectivitate IVECO ON, aflat în continuă extindere, se concentrează pe maximizarea productivităţii clienţilor şi pe durabilitatea vehiculului, precum şi pe minimizarea timpilor neplanificaţi de imobilizare a vehiculului.

"Camionul are cele mai avansate funcţii ale gamei IVECO WAY, pentru a asigura un mediu extrem de confortabil, silenţiozitate şi siguranţă. Conectivitatea avansată oferă o gamă de servicii pentru a face mai uşoară viaţa şoferului şi pentru a maximiza durata de funcţionare a autovehiculului", a concluzionat Andrei Gagea, Directorul General IVECO România.

Printre participanţii la evenimente au fost factori de decizie din cadrul companiilor din construcţii, precum şi reprezentanţi din media de specialitate. Obiectivul evenimentului a fost acela de a facilita accesul la o experienţă mai aproape de realitate a companiilor din domeniul vizat, dar şi a pasionaţilor de off-road. Pentru ca experienţa să fie una inedită şi unică, toate camioanele au fost încărcate cu materiale de construcţii, pentru a efectua testele în condiţii cât mai apropiate de exploatarea reală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb