Jack Wolfskin a intrat pe piaţa românească a echipamentelor sportive

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 3 septembrie 2007

Jack Wolfskin a intrat pe piaţa românească a echipamentelor sportive

Firma Jack Wolfskin GmbH & Co. KGaA s-a lansat pe piaţă şi în România, în luna august fiind deschis primul magazin Jack Wolfskin în Sibiu (Hermannstadt). Un al doilea magazin va fi inaugurat în luna octombrie 2008 la Cluj Napoca. Lansarea pe piaţa din Româ-nia este cel mai important demers al firmei pentru pătrunderea pe pieţele din sud-estul Europei. Pentru a susţine planurile ambiţioase de extindere, Jack Wolfskin a creat în acest scop o funcţie specială: Manfred Barme, în calitate de Senior Manager Brand Expansion Europe, este responsabil pentru extinderea mărcii Outdoor în Europa.

"Prin deschiderea magazinului din România facem un nou pas important pentru a deveni cea mai importantă firmă Outdoor din Europa", afirmă Manfred Hell, director general si coproprietar al firmei Jack Wolfskin GmbH & Co. KGaA.

După Germania, Austria, Elveţia, Belgia, Marea Britanie şi Finlanda, România este cea de-a şaptea ţară în care firma Jack Wolfskin este reprezentată cu magazine proprii ale mărcii. Magazinul din Sibiu se află în Promenada Mall şi dis-pune de o suprafaţă de vânzări de 71 mp. Magazinul, cu o suprafaţă de 123 mp din Cluj Napoca, care se estimează că va fi deschis la data de 20 octombrie 2007, se află de asemenea într-un centru comercial, este vorba despre Iulius Mall.

În mod suplimentar, produsele Jack Wolfskin vor fi comercializate şi prin cele şase magazine de specializate outdoor ale partenerului român care administrează alte maga-zine.

Jack Wolfskin este unul dintre cei mai importanţi comercianţi de echipamente de exterior din Europa, fiind în acelaşi timp şi cel mai important francizor în comerţul de specialitate cu articole sportive din Germania. În prezent există 119 magazine în regim de franciză în Germania, iar în Europa sunt 140 de asemenea magazine. În anul calendaristic 2006, cifra netă de afaceri obţinută în urma vânzării de mărfuri de către firmă în Europa a fost de 129,6 milioane euro, ceea ce corespunde unei creşteri de 33 procente în comparaţie cu anul precedent.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. parerea mea este ca firma jack wolfskin este ce mai tare din germania da din romania nu prea cred.yo am cateva articole de la ei shi sunt impresionante,dar mai bene lucrez cu naffany sau mammut.raportul calitate pret nu este prea bun la jack wolfskin.am o vasta experienta in domeniu am 2 8 miare,si 4 dintre varfuri shi raman la parerea ca firmele naffany,mammut,scarpa,borael,p etzl,la sportiva sunt cele mai tari firme outdoor di lume.o zik in nume de bine pt amatori

    1. naffany?

      cine e naffay???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb