JOE BIDEN: ''Purtarea măştii nu este o declaraţie politică''

G.U.
Internaţional / 9 noiembrie 2020

''Purtarea măştii nu este o declaraţie politică''

Purtarea măştii ''nu este o declaraţie politică'', a afirmat astăzi preşedintele ales al SUA, Joe Biden, care şi-a 'implorat' compatrioţii să se protejeze pe ei înşişi şi să-i protejeze şi pe ceilalţi în faţa epidemiei de COVID-19, transmit AFP şi dpa, conform Agerpres.

''Vă implor, purtaţi mască. Faceţi-o pentru voi, faceţi-o pentru vecinul vostru. O mască nu este o declaraţie politică, ci un mod bun de a începe să unim această ţară'', a spus Biden într-o alocuţiune la Wilmington, în statul Delaware.

''Scopul măştii nu este să vă facă viaţa mai puţin confortabilă sau să vă răpească ceva'', ci, dimpotrivă, 'să revenim la normalitate cât mai rapid posibil, iar măştile sunt cruciale în a reuşi', a pledat el.

Biden a anunţat crearea unui comitet consultativ, compus din oameni de ştiinţă şi experţi în sănătate publică, pentru a încerca să oprească epidemia de COVID-19 în SUA.

Comitetul va ajuta la stabilirea unei foi de parcurs pe care Biden să o urmeze după învestirea sa la Casa Albă pe 20 ianuarie.

Biden nu a dat detalii despre plan, dar a repetat marile axe ale politicii sale sanitare: campanie masivă de teste rapide, prioritate la vaccinare pentru persoanele expuse la risc, creşterea producţiei de echipamente de protecţie şi ajutor financiar pentru micile afaceri şi şcoli.

''Tocmai am aflat o veste bună în această luptă odată cu anunţarea de progrese spre un vaccin eficace'', a afirmat Biden după anunţul laboratoarelor Pfizer şi BioNTech conform căruia vaccinul lor candidat are o eficacitate de peste 90% contra COVID-19.

Preşedintele ales a subliniat totuşi că un vaccin fiabil nu va fi distribuit în masă mai devreme de câteva luni şi că Statele Unite au în faţă 'o iarnă foarte sumbră'.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu numai că masca e un simbol fascist, totalitar dar e dovada obligatorie a adoptării tacite a noii religii a Fiarei mondiale.

    Masca nu e o simplă masca, e un simbol al supunerii fara de Fiara masonica mondială, deci e un simbol politic, pentru că e însoțită de tone de propaganda globalistă mass-media, de ci vorbim de o noua religie, obligatorie.

    Toți cei care nu adera la aceasta nouă religie sunt catalogați drept eretici. 

    1. Nasol sa fii dus cu capul

      si mai nasol , e sa n-ai cap deloc ! tu ce ai deasupra gatului ?

    Caracterul sectar, religios, al actualei mișcări progresiste a fost devoalat de modul mistic, intruziv in care se face propaganda mass- media, plătită de guverne - toți cei care se opun curentului dominant al secteti masonice mondiale sunt considerați eretici - daca nu cred in virus și nu se închină la mască, probabil că urmează să fie judecați de tribunale religioase și arși pe rug.

    daca masca e cruciala , de ce oms a spus ca masca face mai mult rau decat bine , v-ati schimbat planurile ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb