JTI România are un nou sediu

E.D.
Companii #Construcţii / 18 iunie 2014

JTI România are un nou sediu

JTI România a inaugurat oficial astăzi noul sediu central al companiei, situat lângă fabrica de ţigarete a JTI, clădire ce se extinde pe 5.000 mp şi patru niveluri, transmite un comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit acestuia, clădirea va găzdui peste 200 de angajaţi, dintr-un total de 1.000, care lucrează în Bucureşti şi în birourile de vânzări din ţară. Noul sediu are 14 săli de şedinţă, nouă zone de relaxare şi patru spaţii special amenajate pentru fumat.

Procesul de renovare şi extindere a clădirii, pentru care au lucrat două firme de arhitectură şi alţi cinci contractori locali, a început în aprilie 2013 şi s-a încheiat în mai 2014, conform planului stabilit. Pe durata renovării, angajaţii au fost relocaţi. Datorită extinderii sediului, angajaţii JTI din Bucureşti se află cu toţii sub acelaşi acoperiş, fără a mai fi necesară închirierea unor spaţii suplimentare.

"Este, într-adevăr, o mare realizare, dacă luăm în calcul complexitatea proiectului. Vorbim nu doar despre o nouă clădire, ci despre renovarea şi extinderea uneia existente. Sediul este unul modern, elegant şi cred că va fi un mediu de lucru excelent pentru noi toţi", a declarat Charlie Cunningham-Reid, General Manager JTI Romania, Moldova şi Bulgaria.

La evenimentul de inaugurare a noului sediu au fost prezenţi Excelenţa Sa Dl. Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei în România, Dl. Neculai Onţanu, Primarul Sectorului 2 din Bucureşti şi Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe.

"Fiecare succes al unei companii japoneze în România reprezintă încă un pas înainte în consolidarea relaţiilor economice dintre cele două ţări. Ambasada Japoniei şi JTI România continuă să aibă relaţii excelente, dezvoltate de-a lungul anilor. Suntem recunoscători JTI pentru susţinerea constantă şi promovarea permanentă a culturii japoneze în România. Acest nou sediu consolidează statutul JTI, de cel mai important investitor japonez în România", a declarat cu ocazia ceremoniei de inaugurare Excelenţa Sa, Dl. Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei la Bucureşti.

JTI este un contribuitor important la bugetul de stat, aflându-se în topul celor mai importanţi 10 plătitori de taxe din România.

La rândul său, Dl. Neculai Onţanu, Primarul Sectorului 2 din Bucureşti a declarat: "JTI şi-a stabilit sediul central în această parte a Bucureştiului în 1993. De-a lungul acestor ani, am fost aproape de JTI şi am urmărit evoluţia acestei companii încă de la început. JTI este un contribuitor important la bugetul de stat şi, de asemenea, s-a dovedit a fi un vecin pe care oricine şi-ar dori să îl aibă. Pe lângă afacerea din România, JTI susţine şi promovează o varietate de proiecte culturale şi sociale, de o mare valoare pentru comunitatea locală. Acum JTI face o altă investiţie importantă, ca dovadă a angajamentului pe termen lung luat faţă de România. În opinia mea, JTI poate fi considerat un exemplu de urmat în mediul de afaceri local".

De asemenea, Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe, a precizat: "principiile noastre strategice de management sunt bazate pe angajamentul JTI de a-şi îndeplini responsabilităţile faţă de toţi partenerii. Mă refer la modelul 4S, care priveşte angajamentul nostru echilibrat faţă de consumatori, acţionari, angajaţi şi societatea în ansamblu. Această abordare ne diferenţiază şi cred cu tărie că reprezintă cheia competitivităţii noastre. Suntem ambiţioşi să continuăm dezvoltarea afacerii pe plan local, iar clădirea modernă reflectă acest lucru, constituindu-se într-un spaţiu de lucru excelent pentru echipa noastră dedicată din România".

JTI a pus bazele afacerii din România în 1993, fiind una dintre primele companii multinaţionale stabilite aici, cu o investiţie totală de peste 100 milioane euro. În 2012, JTI România a finalizat o investiţie de peste 25 de milioane de euro în capacităţile de producţie, care a generat peste 125 de noi locuri de muncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb