Julia Leferman va prelua mandatul de Secretar General al Berarilor Europei, de la 1 august

F.D.
Miscellanea / 28 mai

Julia Leferman, Berarii Europei

Julia Leferman, Berarii Europei

Viitorul mandat de Secretar General al Berarilor Europei, organizaţie care reprezintă peste zece mii de producători de bere de pe continent, va fi preluat de la 1 August 2024 de Julia Leferman, actualul Director General al Asociaţiei Berarii României. Mandatul a fost deţinut anterior, începând cu anul 2010, de Pierre-Olivier Bergeron, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Sunt onorată să mă alătur Berarilor Europei ca Secretar General şi să lucrez împreună cu membrii şi partenerii noştri pentru a avansa obiectivele acestei industrii", arată Julia Leferman. "Berarii inovează responsabil şi cu atenţie la mediul înconjurător, unind comunităţi întregi. Este momentul ca rolul lor să fie mai mult recunoscut, încurajat şi preţuit la nivel de politici publice. Vreau să mulţumesc familiei Berarilor României că m-au primit în rândul lor acum şapte ani şi că mi-au oferit oportunitatea de a fi parte din această industrie!".

Julia Leferman deţine poziţia de Director General al Berarilor României din anul 2017, având o experienţă de peste 20 de ani în consultanţă de afaceri publice şi management. În timpul mandatului său la Berarii României s-au pus bazele celui mai mare proiect de mediu din ţară - Sistemul de Garanţie Returnare.

"După un proces de recrutare extrem de minuţios, suntem încântaţi să o avem pe Julia ca viitor Secretar General al Berarilor Europei, într-un moment-cheie la nivel european", transmite Lasse Aho, preşedintele Berarii Europei. "Experienţa ei de lider, cunoaşterea industriei şi ataşamentul faţă de valorile noastre comune o fac persoana ideală să ghideze organizaţia mai departe. Ştim că va fi cel mai bun apărător şi promotor al berii şi al berarilor europeni".

În noua funcţie, Julia Leferman va coordona direcţia strategică a organizaţiei, colaborând strâns cu asociaţiile naţionale ale berarilor, companii producatoare de bere, parteneri de industrie şi autorităţi. Responsabilităţile cheie ale mandatului sunt activitatea de lobby şi reprezentare în relaţia directă cu autorităţile europene, în efortul de dezvoltare a unor politici sectoriale cu impact în domeniu.

Companiile din domeniu generează peste 60 de mii de locuri de muncă la nivel naţional, din care 6.000 în industria berii. Proiectele asociaţiei au vizat, de-a lungul timpului, stabilirea unui cadru fiscal echitabil, încurajarea unui consum responsabil şi un mediu curat, incusiv prin crearea Sistemului de Garanţie Returnare, din care Berarii României fac parte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb