J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel anunţă deschiderea restaurantului OLEA. Investiţia totală este estimată la 1,4 milioane de euro, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.
John Willard Marriott Sr., fondatorul Marriott, a afirmat: "La JW Marriott, credem, de asemenea, că a lua masa în restaurantele noastre ar trebui să fie o experienţă hrănitoare, creată pentru a vă revitaliza mintea, corpul şi spiritul. Având în minte acest concept, suntem mândri să vă prezentăm o oază urbană, un loc perfect pentru un prânz, o cină sau un eveniment în aer liber".
Meniul OLEA aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine - o combinaţie de reţete tradiţionale şi reinterpretări moderne. De la fructe de mare proaspete, stropite cu uleiuri de măsline bogate şi aromate, şi până la carnea condimentată cu o varietate de ierburi aromatice şi condimente, fiecare fel de mâncare promite o explozie de arome.
Printre preparatele restaurantului se numără Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveţii în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus şi oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava. Printre băuturi se regăsesc: Levant Martini, Date Old Fashioned sau cocktailurile JW Garden.
Spaţiul dispune şi de o zonă privată pentru evenimente - Grădina Olea.
"Suntem încântaţi să aducem Middleterranean Cuisine în Bucureşti şi să ne deschidem porţile pentru iubitorii de gastronomie", a declarat Nicolae Lică, Executive Chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel. "OLEA este mai mult decât un restaurant - este o călătorie culinară care îmbină tradiţia cu inovaţia şi vă invită să descoperiţi arome şi gusturi noi în fiecare preparat."