Kaspersky anunţă deschiderea noului său Centru de transparenţă în Istanbul

F.D.
Companii / 7 mai

Eugene Kaspersky, fondator şi CEO

Eugene Kaspersky, fondator şi CEO

Kaspersky a anunţat deschiderea noului său Centru de transparenţă în Istanbul, Turcia, unde stakeholderii companiei pot afla mai multe despre soluţiile Kaspersky, pot vedea codul sursă sau pot examina rezultatele auditurilor independente, conform unui comunicat de presă al companiei.

Deschiderea Centrului de Transparenţă a avut loc la Istanbul, cu participarea fondatorului şi CEO-ului companiei, Eugene Kaspersky. Acest Centru va servi ca un sediu pentru partenerii şi clienţii companiei, precum şi pentru autorităţile de reglementare din domeniul securităţii cibernetice, pentru a vedea codul sursă al tuturor produselor Kaspersky on-premise, actualizările software şi regulile de detectare a ameninţărilor. În plus, vizitatorii pot examina rezultatele auditurilor independente ale soluţiilor companiei şi pot accesa Software Bill of Materials (SBOM), o listă de componente software utilizate în soluţiile Kaspersky.

Kaspersky rămâne un susţinător dedicat transparenţei în industria globală de securitate cibernetică, iar proiectele educaţionale cu instituţii academice de ţinută reprezintă o parte importantă a menţinerii acestor standarde. Evenimentul de anunţare a Centrului de Transparenţă din Istanbul a avut loc la Universitatea Boğaziçi din Istanbul şi a marcat, de asemenea, semnarea unui Memorandum de Înţelegere (Memorandum of Understanding - MoU) între Kaspersky şi Universitatea Boğaziçi. Semnat de CEO-ul Eugene Kaspersky, şi de rectorul Universităţii Boğaziçi, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, MoU îşi propune să stabilească un cadru de cooperare tehnologică, în programele academice viitoare.

Ca o componentă cheie a Memorandumului de Înţelegere, Kaspersky şi Universitatea Boğaziçi vor lansa un Laborator de transparenţă care se va concentra pe educarea studenţilor cu privire la metodologiile şi tehnicile de evaluare a calităţii şi fiabilităţii soluţiilor din lanţul de aprovizionare, în conformitate cu Cyber Capacity Building Program, care este unul dintre pilonii GTI. Activitatea laboratorului va acorda prioritate dezvoltării de competenţe în recunoaşterea şi navigarea peisajului ameninţărilor cibernetice. Transparency Lab va oferi seminarii educaţionale practice, atât la faţa locului, cât şi în format online, dezvoltate de Kaspersky.

În timpul evenimentului, fondatorul şi CEO-ul Eugene Kaspersky, a remarcat: "Legăturile noastre profesionale şi de afaceri cu Turcia au devenit mai puternice astăzi. Ca următor pas în dezvoltarea cooperării noastre de lungă durată, deschidem un Centru de Transparenţă în Istanbul şi semnăm parteneriatul nostru cu Universitatea Boğaziçi din oraş, ambele eforturi urmărind să sporească şi mai mult rezilienţa cibernetică a ţării. Pe măsură ce Turcia îşi continuă digitalizarea şi serveşte drept forţă motrice pentru această tendinţă în întreaga regiune META, suntem onoraţi să ne îmbunătăţim expertiza şi schimbul de cunoştinţe cu organizaţiile locale pentru a ne asigura că această călătorie digitală este cât mai fluidă posibil."

Rectorul Universităţii Boğaziçi Prof. Dr. Mehmet Naci İnci a subliniat că parteneriatele naţionale şi internaţionale s-au extins în ultima vreme, în special cu proiectele din domeniile inteligenţei artificiale, ştiinţei datelor şi securităţii cibernetice. Rectorul a declarat că Laboratorul de Transparenţă îi va ajuta pe studenţii care doresc să avanseze în acest domeniu:

"Acest acord, care subliniază importanţa acordării de prioritate companiilor care investesc în ţara noastră şi încurajează transferul de tehnologie, în loc să ne vadă ţara doar ca pe o piaţă de tehnologie, este o iniţiativă majoră în cadrul iniţiativei noastre tehnologice naţionale. Are valoare. Companiile globale de securitate cibernetică percep adesea ţara noastră doar ca pe o piaţă pentru propriile produse şi nu iau în considerare investiţia în dezvoltarea Turciei. Acordul realizat cu Kaspersky demonstrează determinarea de a investi în ţara noastră prin această colaborare. Biroul de Transfer Tehnologic al universităţii noastre şi Kaspersky vor înfiinţa un laborator comun, care va oferi tinerelor noastre talente oportunitatea de a efectua cercetări în domeniul securităţii cibernetice. Această iniţiativă le va spori competenţa în domeniu şi va contribui la apariţia noi iniţiative de securitate cibernetică.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb