Kaspersky Consumer Solution desemnată "Produsul anului" de AV-Comparatives

F.D.
Companii / 23 ianuarie

Kaspersky Consumer Solution desemnată "Produsul anului" de AV-Comparatives

Cea mai nouă soluţie Kaspersky a fost desemnată "Produsul anului" de AV-Comparatives, un important institut independent de testare, doborând un record pentru cea mai titrată companie de securitate cibernetică din industrie. Kaspersky Standard, planul principal al noului portofoliu Kaspersky Consumer, a primit premiul "Produsul anului" de către AV-Comparatives pentru că a furnizat constant rezultate remarcabile pe tot parcursul anului 2023. Acest premiu este foarte special, deoarece marchează prima recunoaştere pentru Kaspersky Consumer Portfolio, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, portofoliul Kaspersky a fost introdus în 2022 şi include trei niveluri: Kaspersky Premium, Kaspersky Plus şi Kaspersky Standard. Kaspersky a câştigat până acum de şapte ori premiul "Produsul anului", devenind singurul furnizor de securitate cibernetică cu un astfel de record.

În 2023, AV-Comparatives a testat 16 soluţii de securitate de la furnizori mondiali pentru a determina capacitatea lor de a-şi proteja clienţii împotriva ameninţărilor Real-World Internet, de a identifica mii de programe rău intenţionate recente, de a le apăra de atacuri ţintite avansate (Advanced Threat Protection Test) şi de a oferi protecţie fără încetinirea dispozitivului, dar şi rezistenţa la atacurile fals positive. Conform rezultatelor finale, Kaspersky Standard a primit cel mai mare scor general în toate cele şapte teste în cadrul Public Consumer Main-Test Series1.

În plus, Kaspersky a primit cinci premii în diferite categorii pentru performanţa produselor sale în cadrul testelor şi a devenit singurul furnizor de securitate cibernetică cu acest număr de premii în 2023. Premiile câştigate sunt: Real World Protection 2023 Silver; Malware Protection 2023 Silver; ATP Consumer 2023 Silver (Advanced Threat Protection 2023 Silver); Best Overall Speed 2023 Bronze; şi Least False Positives 2023 Bronze.

În ceea ce priveşte caracteristicile Kaspersky Standard, AV-Comparatives a evidenţiat procesul de instalare simplu, cu opţiuni implicite sigure, precum şi interfaţa modernă a programului, care face ca toate funcţiile esenţiale să fie uşor accesibile de pe pagina de pornire. În plus, experţii au descris comportamentul Kaspersky Standard în scenariile de detectare a malware-ului ca fiind excelent: o încercare de a deschide un folder cu malware a dus la detectarea şi eliminarea automată a tuturor ameninţărilor, fără a lăsa nicio şansă ca malware-ul să fie replicat, răspândit în sistem sau rulat.

Kaspersky Standard este nivelul principal al Kaspersky Consumer Portfolio actualizat, lansat în 2022, pentru a răspunde tuturor nevoilor cheie de securitate ale consumatorilor. Oferă securitate completă cu trei niveluri de protecţie, pentru a detecta şi bloca ameninţările în timp real, 24/7. Acesta este, de asemenea, fundamentul celorlalte două niveluri avansate - Kaspersky Plus şi Kaspersky Premium, care oferă confidenţialitate completă şi protecţie a datelor, precum şi niveluri ridicate de performanţă a dispozitivului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb