Kaufland continuă expansiunea şi deschide un magazin în Salonta, judeţul Bihor

R.S.
Companii / 26 iunie

Kaufland continuă expansiunea şi deschide un magazin în Salonta, judeţul Bihor

Kaufland România inaugurează un magazin în oraşul Salonta, judeţul Bihor, atingând astfel pragul de 181 de locaţii la nivel naţional. 

Noul hipermarket este localizat pe Strada Piaţa Democraţiei nr. 6 şi va genera 70 de locuri noi de muncă, contribuind semnificativ la dezvoltarea economiei locale. Magazinul este construit pe o suprafaţă totală de 4.700 mp, dintre care peste 2.800 mp sunt destinaţi spaţiului de vânzare, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Kaufland Salonta îşi va deschide porţile pentru public joi, 27 iunie, şi va avea un program de funcţionare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.  

Cu ocazia deschiderii magazinului Kaufland, clienţii sunt aşteptaţi cu promoţii speciale la produse alimentare şi nealimentare, în limita stocului disponibil, iar pentru copii sunt organizate activităţi distractive ca pictură pe faţă, baloane modelabile şi tobogan gonflabil. Printre produsele aflate la reducere se numără: cotlet de porc fără os, la 19,99 lei/kg, redus de la 28,99 lei/kg, şurubelniţă Parkside 12 V cu 2 trepte, la 119 lei/bucată, redusă de la 249 lei/bucată, precum şi 30% reducere la toată gama de accesorii de baie şi curăţenie, potrivit comunicatului.

Noul hipermarket oferă o varietate de produse pentru toate gusturile şi dispune de raion amplu de legume şi fructe, o vitrină cu servire asistată - cu o lungime de peste 17 metri liniari, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, produse de drogherie, băuturi şi produse nealimentare. În plus, la punctul Grill din exterior, clienţii pot găsi o gamă variată de mâncăruri gustoase şi gata preparate: pui rotisat, pulpe de pui şi specialităţi precum crispy şi nuggets, dar şi mici, ceafă de porc, cabanoşi, cârnaţi thuringer, cartofi prăjiţi, sosuri şi băuturi răcoritoare.

Magazinul are 14 case de marcat, dintre care 8 case express, de tip self-service, şi 6 standard, pentru a asigura un flux rapid de clienţi şi eficientizarea cumpărăturilor. Mai mult, clienţii pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coş, finalizând plata la casa de marcat.

Parcarea are o capacitate totală de 220 de locuri, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilităţi şi 8 pentru părinţi. Totodată, clienţii au la dispoziţie şi 3 locuri cu acces la staţia de încărcare pentru maşinile electrice şi 20 de rastele pentru biciclete.

Galeria comercială oferă acces la o varietate de magazine şi servicii, inclusiv restaurantul de fast-food Gramini, unde clienţii pot găsi produse de cofetărie, patiserie, pizza, băuturi calde şi reci. De asemenea, sunt disponibile un magazin Mobico cu accesorii de telefonie mobilă, o drogherie Dr. Max, o staţie de plată şi un ATM Multiblanco. În plus, galeria găzduieşte şi magazinul Hemerama cu produse cosmetice locale, magazinul Good2Go dedicat tutunului, loteriei şi ziarelor, precum şi trei spaţii de ridicare a coletelor: Easybox, DPD şi Fanbox.

Continuând angajamentul său faţă de protejarea mediului, noul magazin Kaufland încurajează clienţii să recicleze utilizând sistemele de colectare selectivă disponibile:

În interiorul magazinului, clienţii vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici şi ambalaje din PET, sticlă şi metal (cu volum de până la 3 litri), garanţia de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul "Ambalaj cu garanţie" tipărit pe etichetă, se menţionează în comunicat.

În zona de la intrare, în spaţiul special amenajat sub forma unei broscuţe ţestoase, clienţii pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curăţenie şi vor fi recompensaţi pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienţii pot depune sticle goale din plastic de şampon, balsam, gel de duş, cremă de corp, de faţă sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar şi recipiente goale de produse de curăţenie, precum detergenţi de haine sau de vase, soluţii de curăţare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informaţii din magazin.Despre Kaufland România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ne bucuram ca ati deschis și în orasul Salonta, abia aștept ziua de mâine sa vin la cumpărături!!!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb