Kelemen Hunor anunţă că România va depune luni PNRR la Comisia Europeană

S.B.
Politică / 26 mai 2021

Kelemen Hunor anunţă că România va depune luni PNRR la Comisia Europeană

Vicepremierul Kelemen Hunor anunţă că România va depune oficial luni PNRR la Comisia Europeană şi consideră că este un plan bun care trebuie susţinut de toată lumea, informează news.ro.

Kelemen Hunor a vorbit, marţi seară, la TVR, despre PNRR şi dezbaterea acestuia în Parlament: "De la bun, noi, în coaliţie, am spus că vom veni în Parlament înainte de ratificare, deci nu e că a insistat Bruxelles-ul sau a insistat cineva, asta a fost din ianuarie discuţia, dar am vrut să avem cu ce să venim în Parlament".

Kelemen Hunor a afirmat că premierul Florin Cîţu va prezenta PNRR în Parlament miercuri, după care urmează votul pe Proiectul de Lege pentru ratificarea Deciziei (UE, EURATOM) 2020/2053 a Consiliului din 14 decembrie 2020 privind sistemul de resurse proprii ale Uniunii Europene şi de abrogare a Deciziei 2014/335/UE, Euratom, adoptată la Bruxelles.

"Mâine trebuie să ratificăm, ăsta este un lucru important, înainte de 1 iunie să apară şi în Monitorul Oficial. Dacă toate statele ratifică până în 31 mai, atunci deja se poate lua împrumutul începând din 1 iulie şi este important, fiindcă deja sunt state care aşteaptă finanţare din acest plan", a mai declarat Kelemen Hunor.

Vicepremierul a afirmat că este un plan bun care trebuie susţinut de toată lumea.

"Este un plan care trebuie susţinut de toată lumea, care necesită şi nişte reforme, fiindcă vorbim de două componente - sunt granturile şi sunt împrumuturile (...) Au fost multe, multe discuţii, începând din ianuarie, până mâine, poimâine şi până luni, când va trimite România oficial, că până acum nu a fost depus oficial acest plan, nu era o chestie foarte urgentă, pentru că am stabilit de la bun început că depunem în mai", a afirmat Kelemen Hunor.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Domnule HUNOR(mongolule).Am vazut cat de cinstiti si corecti sunteti voi astia din UDMR fata de romania si romani. La 1 decembrie,arborati steagurile romanesti in berna,si pavoazati strazile din orasele unde traiesc unguri cu steagul ungariei. si ca sa o luam mai pe scurtatura,pentru sustinerea lui IOHANNIS si a actualei COALITII din care faceti parte,va PISATI pe legile romaniei,pe hotararile spuse cu emfaza de CATU si alti responsabili din guvern si va bateti joc de tara noastra. Pai a iesit CATU si a anuntat ca nu se pot organiza intalniri mai mari de 50 de persoane pana la 1 iunie,dar la SUMULEU,au participat 50000 de unguri in frunte cu oficialitati inalte din conducerea Ungariei. Adica,tocmai ce nea-ti demonstrat noua romanilor ca,nu va pasa de legi si hotarari de guvern,iar o parte din romania,a fost predata ungurilor de actualii guvernanti.!

    1. Nu sunt maghiar și nici la partide

      Dar matale ești ofticat că o să fie bine.... 

      Ai dreptate, nu ești la partide, ești doar un prost ca mulți alți romani care ați votat actuala putere.

      Ai dreptate și acum regret fetele minunate : veorica ,olguța , sevil , carmen , etc

      Dar și pe doamna de la sănătate ,pintea...păcat că s-a îmbolnăvit , știa f bine să ia banii...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb