KELEMEN HUNOR: "Ludovic Orban se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă"

S.B.
Politică / 9 august 2021

"Ludovic Orban se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă"

Vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat că "Ludovic Orban se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă, având o atitudine superioară mai ales faţă de alegătorii maghiari din Transilvania". El a adăugat că "UDMR îi poate reprezenta şi pe maghiarii din Transilvania, din Ţinutul Secuiesc pentru că de 30 de ani primeşte sprijinul necesar pentru asta", informează news.ro.

"Ludovic Orban se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă, având o atitudine superioară mai ales faţă de alegătorii maghiari din Transilvania. UDMR îi poate reprezenta şi pe maghiarii din Transilvania, din Ţinutul Secuiesc pentru că de 30 de ani primeşte sprijinul necesar pentru asta. A spune că noi avem tendinţa de a fi un soi de partid unic, înseamnă că el nu cunoaşte situaţia reală sau că preia lozinci şi stereotipuri vechi, fără a se gândi în prealabil", a scris Kelemen Hunor, luni pe Facebook.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă guvernarea alături de UDMR înseamnă un compromis, precizând că este o guvernare complicată, dar că UMRD este un partener care îşi respectă cele mai multe înţelegeri. Orban a precizat că sunt anumite limite peste care PNL nu trece, dar nu a dorit să dea un exemplu în acest sens.

De asemenea, preşedintele PNL a spus că Harghita este un judeţ aparte, în care românii de multe ori trebuie să se lupte ca să le fie respectate drepturile.

"Harghita, un judeţ aparte, în care românii chiar de multe ori trebuie să lupte ca să le fie respectate drepturile, iar obligaţia noastră ca partid de guvernământ, e obligaţie constituţională, legală şi morală este aceea să garantăm drepturile românilor şi în general drepturile fiecărui cetăţean român", a declarat Ludovic Orban, duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Harghita.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. ISTORIA SE REPETĂ : DAR ROATA SE - NVÂRTE MEREU FĂRĂ ROST NU MAI RĂMÂNE NIMIC CEEA CA FOST, NU STĂ PIATRĂ PE PIATRĂ

    1. PRO fund. Mai EXPlica-NE. (pOT sa tE citeZ?)

    Guvernarea alaturi de UDMR a fost intotdeauna un compromis.Daca lui Kelemen nu-i convine Orban de Romania,sa se duca la Orban de Ungaria ca o sa si-o ia peste tot si peste labe si peste bot!Parca n-ar sti ca in Harghita unii angajati din institutiile statului si din comert nu vorbesc limba romana numai asa,de-ai dracului,altii nici macar nu cunosc limba romana.El a invatat-o fiindca tot s-a fofilat pe la Bucuresti,nu a avut ce face!

    Stim scopurile UDMR, si ale Hungariei., destul de publice de altfel.

    Profita de alegerile PNL dar Sectia Speciala nu vor sa o desființeze, numai ca sa blocheze.

    Orban al nostru, cand cu populistii cu Ghorghiu, cam ramasese singurul liberal care mai tinea steagul liberalismului. Are și mult bun simț in ce zice. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb