KELEMEN HUNOR: "Sporurile nu vor fi eliminate în 2021"

J.P.
Politică / 17 februarie 2021

"Sporurile nu vor fi eliminate în 2021"

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat marţi seară că sporurile bugetarilor nu vor fi tăiate în acest an şi că salariile vor rămâne la nivelul anului trecut. El a mai precizat că trebuie o dezbatere pe această temă, pentru că au apărut prea multe sporuri, care trebuie eliminate, iar cele care rămân să fie incluse în salariul de bază, relatează Digi24.

"Nu te pune nimeni să lucrezi la stat dacă sunt atât de multe pericole. Poţi merge unde sunt condiţii de lucru mai blânde", a comentat Kelemen Hunor la B1TV pe marginea sporurilor de praf, sau de antenă, sau de lucru la calculator, pe care le încasează unii bugetari.

El a arătat că angajaţii din sectorul privat nu beneficiază de asemenea venituri suplimentare.

"Cei care lucrează în zona privată nu ştiu dacă au acest spor. (...) Nu trebuie să ai doctorat şi să ai spor de doctorat, mai ales cum sunt doctoratele la noi. Omul trebuie să aibă un venit care să asigure un trai decent, dar să nu mai fie sporuri peste sporuri".

Kelemen Hunor a precizat totuşi că aceste sporuri nu vor fi tăiate în acest an prin OUG, aşa cum s-a vehiculat, ci se va lua o decizie după o dezbatere la nivelul coaliţiei.

"Sporurile nu vor fi eliminate în 2021. Salariile în 2021 vor fi la nivelul anului 2020. Vom analiza legea salarizării unice şi vom vedea ce sporuri vor fi incluse în salariul de bază", a mai afirmat vicepremierul.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dle Hunor, ce rost are sa-ti doresti puterea dacă nu vrei să faci nimic ,pe un domeniu atât de grav!? Dezamăgire totală! Eu inteleg că unele sporuri pot fi parțial îndreptățite ( mă refer la cuantumul lor) dar spor de calculator,de praf la Avocatul Poporului, să nu ei nicio decizie de azi începând e prea de tot!

    La anul e posibil să dispăruți cu o așa gândire!

    Cu mult dispreț, al d-voastra... 

    1. Romania a avut de-a lungul istoriei milenare multi tradatori care au facut mult rau acestui popor,insa cel mai mare tradator din toate timpurile ale Romaniei si romanilor este KLAUS WERNER IOHANNIS.Dupa ce tatarul basescu a reusit sa faca din romania cea mai corupta tara din europa,prin care s-a ajuns ca poporul roman sa fie considerat o natie de hoti,si corupti,pentru a se mentine la putere,acum,cand romania este aproape in colaps,IOHANNIS,care este TARTORUL care conduce romania ca si dictatorul nord coreean KIM JONG ,prin aducerea la putere a actualei coalitii ce guverneaza azi romania,ii v-a da romaniei lovitura de gratie.Astfel prin intelegerile oculte cu stapanii sai v-a vinde strainilor si bruma de avutie nationala care a fost adunata cu sange si munca de generatii intregi de romani.Daca pana mai de curand,IOHANNIS,le spunea romanilor ca PSD,a vandut tara evreilor,iata ca azi,ca orice dictator,ranjeste cu satisfactie cand el a vanduto cu romani cu tot strainilor.Dupa ce isi v-a termina mandatul,inurma lui,IOHANNIS,v-a lasa viitoarelor generatii,o tara desertificata,secata de bogatiile faurite cu truda de generatii intregi,cu tineri care nu isi vor cunoaste istoria romaniei,cu o tara golita de cetateni,obligati sa ia drumul pribegiei din cauza saraciei pe care el a aduso prin tradare,cu batrani umiliti si neputinciosi,care o sa se transforme in cersetori care vor umple cimitirile murind singuri fara ajutorul copiilor care ii parasesc dein cauza saraciei.Azi,sub comanda lui IOHANNIS,au fost adusi la putere si cei mai inversunati dusmani ai acestei natii,UDMR,care doresc ruperea din trupul tarii a transilvaniei,desi calaretii mongoli nu recunosc acest lucru. Tara,este impartita de catre HIENELE care conduc azi romania,ca si INTERLOPII,teritoriile pe care vor sa le stapaneasca.Asa ca dragi romani,nu aveti de facut decat un singur lucru si anume ca in 89 o a doua REVOLUTIE.!

    bine ca le-ai dat ideea cu bagarea sporurilor in salariu. Le vor baga pe toate si cred ca si tu te-ai bucura, doar esti bugetar de frunte!! Am vazut ca si cu "specialele" esti frate bun! Mai bine ai pleca de buna voie...

    Urmaşul lui Marko, cel care a nenorocit maghiarimea în România împreună cu Verestoy, cel care s-a dus din fericire , domnul colonel Kelemen continuă pornografia politică cum a învăţat. Aruncaţi o privire la judeţele Harghita, Covasna şi acolo unde udmr-işti sunt în funcţii, cum sunt angajaţi oamenii în primării şi instituţii publice locale. Numai rude , prieteni şi incompetenţi, pentru cei care acum e greu să fie tăiate sporurile. Aceşti curve politice se culcă cu oricine, numai să rămână în funcţii, să aibă un loc de muncă şi un salariu. În rest nu le interesează problemele micilor oameni fie ele români sau maghiari. Sper ca acest mandat va fi ultimul pentru UDMR în parlament, referitor la locurile de muncă la privat sau la stat, acest lingău nu a lucrat în viaţa sa o oră în mediul privat, ultimul loc de muncă unde a lucrat Kelemen, este susţinut în continuare pentru el, fără să fie angajat cineva pe postul respectiv. Aşa să nu aşteptaţi la minuni din partea renegaţilor ca Iohanis sau Kelemen.

    DALMAȚIENI NU POT SCHIMBA NIMIC : AU BUBE IN ISTORIC ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb