Kempinski anunţă deschiderea primului hotel din Israel

F.D.
Companii / 1 august 2022

Kempinski anunţă deschiderea primului hotel din Israel

Lanţul hotelier Kempinski anunţă deschiderea hotelului The David Kempinski Tel Aviv, fiind cea de-a 80-a deschidere globală a brandului şi prima proprietate din Israel. Găzduită într-un zgârie-nori cu 34 de etaje proiectat de Feigin Architects, proprietatea cu 250 de camere şi apartamente va deveni, fără îndoială, standardul pentru turiştii care îşi doresc o vacanţa de lux în Tel Aviv. Tarifele pentru o cameră standard la The David Kempinski Tel Aviv încep de la 550 dolari, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, printre punctele de atracţie ale proprietăţii se numără 56 de apartamente cu vederi panoramice la Marea Mediterană, dar şi piscina de pe acoperiş destinată exclusiv oaspeţilor hotelului.

Suita David Penthouse are o piscină privată de 32 de metri lungime

Cea mai spectaculoasă cameră este suita triplex-penthouse, cu o suprafaţă de peste 370 mp, cu vedere panoramică la mare şi ferestre de şase metri din podea până în tavan. Penthouse-ul include două dormitoare cu băi private, living room, o sală de sport şi o terasă privată cu o piscină infinity de 32 metri care se pierde în orizont.

5 restaurante cu specific internaţional

Condus de bucătarul premiat Mor Cohen, The David Kempinski Tel Aviv găzduieşte cinci restaurante, repartizate pe mai multe etaje: Restaurantul Sereia, un restaurant cu specific

pescăresc; Sereia Lounge, care oferă un meniu bazat pe produse bio; Horizon Lounge la etajul 22; barul de la piscină care oferă gustări uşoare şi băuturi răcoritoare şi Common Bar, un concept de bar doi în unu, care include un bar de trabucuri marca Cohiba Atmosphere, precum şi primul bar de whisky House of Macallan din Israel.

OKOA Spa, zona de wellness cu 11 săli de tratament

Pe lângă spaţiile de cazare şi ofertele sale culinare, OKOA Spa găzduieşte 11 săli de tratament, inclusiv două săli cu jacuzzi pentru cupluri, o sală de sport complet echipată, o saună uscată şi umedă şi o zonă de relaxare. David Kempinski Tel Aviv oferă spaţii de întâlnire şi conferinţe de ultimă generaţie, cu catering intern realizat de bucătarul de renume mondial Omri Magal, care poate găzdui până la 500 de invitaţi pentru evenimente private, nunţi, convenţii şi întâlniri de business, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb