Klarwin sărbătoreşte 20 de ani de activitate

F.D.
Companii / 11 martie

Klarwin sărbătoreşte 20 de ani de activitate

După 20 de ani de activitate pe piaţa europeană, Klarwin, o firmă cu capital integral românesc, trece în revistă impactul pozitiv al proiectelor implementate asupra industriilor, mediului şi societăţii. Organizaţia şi-a consolidat, pe parcursul ultimilor ani, poziţia de principal furnizor regional de soluţii inovatoare în domeniul ingineriei aplicate pentru filtrarea, separarea şi purificarea fluidelor şi tratarea apei, cu un portofoliu care însumează peste 2500 de proiecte dezvoltate, în 15 industrii. Prin intermediul parteneriatelor încheiate cu cei mai mari producători globali de tehnologie, dar şi prin dezvoltarea unui nivel înalt de know-how intern, Klarwin a livrat, pe parcursul ultimelor două decenii, soluţii personalizate, axate pe eficientizare operaţională şi reducerea impactului industriilor asupra mediului şi populaţiei, pentru mai mult 1000 de clienţi, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Odată cu trecerea anilor, am început să ne măsurăm succesul nu doar prin prisma portofoliului, dar, mai ales, prin prisma impactului pe care proiectele pe care le dezvoltăm îl produc. Acesta a devenit, astăzi, unul dintre principalii noştri indicatori, fie că vorbim despre un impact cuantificat de parteneri, printr-o activitate mai eficientă, produse la standarde de calitate mai ridicate, un mediu de lucru mai curat, sau de soluţii care creează beneficii pe termen lung, la scară largă, precum scăderea consumului de resurse neregenerabile, gestionarea deşeurilor, aer şi apă mai curate. Aşadar, realizările pe care le sărbătorim, în luna martie, nu se măsoară doar în ani, ci în milioane de metri cubi, megawaţi şi hectolitri, în zeci de mii de ore de mentenanţă pentru echipamente, consultanţă, consiliere şi training pentru clienţii noştri", a declarat Adrian Dobre, fondator şi CEO Klarwin.

Cu un număr de peste 90 de angajaţi, specialişti cu înaltă calificare şi experienţă extinsă în domeniile pe care compania le deserveşte, Klarwin furnizează soluţii personalizate dedicate industriilor automotive şi prelucrătoare, energetică, rafinare, petrol şi gaze, farmaceutică, alimentară şi a băuturilor, dar şi tehnologii pentru managementul deşeurilor, detecţia pierderilor şi tratarea apei, monitorizarea şi îmbunătăţirea calităţii aerului, utilizate în mai multe industrii.

"Evoluţia naturală a companiei, în cei 20 de ani de activitate în care am urmărit să răspundem nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor noştri, ne-a oferit un diferenţiator faţă de piaţă. Suntem astăzi, nu doar un furnizor de tehnologie ci, mai ales, un furnizor de soluţii complete, pentru că venim alături de clienţii noştri încă din faza de proiect şi rămânem acolo pe durata implementării şi ulterior a întregului ciclu de viaţă al echipamentelor, cu training, mentenanţă, analize de laborator, consiliere şi adaptare continuă. Practic, am dezvoltat un ecosistem integrat, care are la bază expertiza specializată a echipei Klarwin. Aşa am reuşit să câştigăm şi să păstrăm încrederea clienţilor şi furnizorilor noştri, în toţi aceşti ani. Ne bucurăm că am găsit parteneri care ne împărtăşesc viziunea şi le mulţumim tuturor pentru deschiderea de a căuta soluţii şi de a creşte împreună cu noi", a completat Adrian Dobre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb