Klaus Iohannis îi îndeamnă pe tinerii liberali să fie deschişi la dialog

G.U.
Politică / 18 septembrie 2021

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe tinerii liberali să fie deschişi la dialog

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj tinerilor liberali reuniţi la Şcoala de Vară a TNL, ocazie cu care i-a îndemnat pe aceştia să fie permanent deschişi la dialog şi i-a avertizat că lipsa de înţelegere şi toleranţă "riscă să afecteze derularea unor proiecte şi iniţiative ambiţioase", transmite Agerpres.

"România are nevoie de viziunea şi perspectiva generaţiilor voastre, are nevoie de tineri implicaţi şi pregătiţi, care să îşi dorească o schimbare durabilă, dar şi de mult echilibru şi calm. Analizaţi atent şi învăţaţi din experienţele foştilor şi actualilor lideri politici, din reuşitele acestora, dar mai cu seamă din greşelile lor. Alegeţi-vă modelele corecte de urmat, acei oameni care îşi ghidează acţiunile după principii democratice, călăuziţi de conştiinţa datoriei în beneficiul cetăţenilor, care pun mai presus de orice binele comun", se arată în mesajul transmis de Iohannis, potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şi citit de consilierul de stat Cătălina Galer.

Şeful statului a subliniat pericolul pe care îl reprezintă extremismul pentru democraţia oricărei naţiuni, notează sursa citată.

"Vă încurajez să continuaţi să învăţaţi, să vă perfecţionaţi şi să folosiţi creativitatea şi entuziasmul pentru a deveni adevăraţi lideri pe care românii se pot baza. Fiţi exemple de profesionalism şi ţintiţi mereu să va autodepăşiţi! Totodată, vă îndemn să fiţi permanent deschişi la dialog faţă de ceilalţi. Lipsa de înţelegere şi toleranţă riscă să afecteze derularea unor proiecte şi iniţiative ambiţioase şi deschide posibilitatea propagării unor mesaje periculoase, cu puternice înclinaţii extremiste, antisemite şi xenofobe, fapt care poate prejudicia parcursul democratic al oricărei naţiuni", a punctat preşedintele.

Acesta s-a referit şi la actuala criză sanitară şi la modul în care ea poate fi depăşită.

"Pandemia de COVID-19 a schimbat în totalitate realitatea pe care o ştiam şi, din păcate, s-au acumulat în societăţile europene sentimente de neîncredere, nesiguranţă şi nemulţumire. Depăşirea acestei crize sanitare este posibilă dacă acţionăm împreună pentru combaterea pandemiei, dar şi a efectelor mai mult sau mai puţin vizibile. Apreciez eforturile voastre pentru combaterea dezinformării şi a ştirilor false şi acţiunile desfăşurate pentru promovarea şi susţinerea campaniei de vaccinare, mai ales în mediul online. Toate aceste lucruri trebuie continuate. Dispuneţi, fără îndoială, de aptitudinile necesare pentru a vă adapta cu uşurinţă noilor realităţi, dar şi de a transmite în societate această flexibilitate", a mai spus Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Placute suedeze tradatorului iohanis

    1. atributiile constitutionaleale lui iohannis

      DICTATORUL IOHANNIS este principalul inovat de faptul ca Romania a ajuns o tara nEGUVERBABILA in care prinaberatiile neconstitutionale pe care le-a luat dupa capul lui Taea a ajuns un frel de SOMQALIE a Europei.ARIVIST,RANCHIUMOS,NAR CISIT,O NULITATE POLITICA,TRADATOR dar si RAZBUNATOR,iubitor de LUX,el, ii consider peROMANI niste SCLAVI care nu inteleg IDEIILE lui TEMBELE prin care in NEMERNICIA luiel,crede ca duce Romnia inspre PROSPERITATE si declara cu EMFAZA ca ROMANII trebuesa fie RFERIC(TI ca il au ca presedinte.In loc de BUNASTAREA care nu exista decat in mintea lui BOLNAVICIOASA,a treansformat TARA intr-o DICTATURA unde CONSTITUTI nu mai conteaza ci el stabileste ce guvern trebuie sa conduca Tara ,alegerile democrate fiind doar facultative,iar Romanii sa fie fericiti ca il au presedinte. Partidele,sunt doar de decor si nu trebuiesc sa mai fie luate in seama,iar _Parlamentul este un STABOR care ascule e le indica el ca si un bULIBASA la judecatile Tiganesti.Munca nu ii place,daca munceste trei zile pe saptamana obosete si pentru relaxare pleaca in asa vizite de stat de fapt niste vacante mascate.i TARA,a fost predata STAPANIOR,contra unei SINECURI bine PLATITE dupa ce isi v-a termina mandatul.CE este cel mai rau insa,este ca inca cu trei ani cu el la CARMA,ROMANIA v-a deveni o TARA SARACA,cu toate BOGATIILE VANDUTE si DEPOPULATA de cei mai buni specialisi in special tineri care vor emigra de scarba si pentru un trai mai buni.Romania,v-a ramane dpopulat si cu bATRANI care vor muri pe capete care in 89,au lasat o TARA,BOGATA,fara DATORII,cu locuri de munca pentru toti Romanii,iar drept multumire vor muri ca niste caini saraci,si singuri intrucat copii au fost indoctrinati ca parintii lor sunt niste analfabeti care nu price "binefacerile capitalismului. Dupa ce MAURUL v-a dustruge Romania,v-a pleca la stapanii lui care il vr rasplati cu o functie babanaa drept multumire ca i-a imbogatit pentru vanzarea si si distrugerea uneiTari prospere.

      ROMANI,va meritati soarta,aveti ce ati votat ca sa fiti UMIITI si BATJOCORITI.Cimitirele va asteapta.! 

    ''Fiţi deschişi la dialog'', avand in fatza luminosul meu exemplu: cu invitati doar jurnalisti de casa, cu intrebari deja stiute si raspunsuri citite de pe prompterul mare cat Casa Poporului! Adica, un fel de "dialog al surzilor", dupa modelul Mutului!

    DRAGI TINERI SA NU I LUAȚI EXEMPLU ACESTUI SATANIST, MUIST, L. G. B.T.IST.CRIMINAL ÎN SERIE,, CĂLCĂTOR PESTE CADAVRE, TRAFICANTUL DE COPII.. CA SA ȘTIȚI ACEST CRUD TIRAN, ODIOS MONSTRU A ÎNCEPUT CU TAICA SU ADICĂ II SUGEA PULA LUI TACSU PINA LA PRINS MASA. DUPĂ CARE CA SA EA NOTE BUNE LA ȘCOALĂ LE SUGEA PULELE LA PROFESORI. DIPLOMA LUI DE FACULTATE ESTE PLINA DE SPERMĂ ȘI PULII SUPT E. A ÎNTRAT ÎN POLITICA ÎNTREBAȚI L CITE PULII A SUPT ȘI CITE MILIARDE DE BURICELE ÎN FRUNTE A PRIMIT NUMAI DE LA ADRIAN NĂSTASE.. DUPĂ CARE LA PROMOVAT SPANCHIUL DE BĂSESCU CARE A LINSO ÎN PI DA, PE CURVO DE MERKEL CA SA NU ÎNTRE LA PUȘCĂRIE PE VIATA.. CA SA AJUNGĂ PREȘEDINTE SA FĂCUT W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES. ACESTI SATANIȘTI IAU SPUS CA ESTE PREA PUȚIN ȘI TREBUIE SA TRĂDEZI TARA ȘI SA DISTRUGĂ ECONOMIA ROMÂNIEI CE ACEST CRUD TIRAN A FĂCUT. DAR SATANIȘTI DE LA BRUXELLES NU SA U MULȚUMIT ȘI IA PUS ÎN PLIC :TREBUIE SA AI GUVERNUL TĂU. ;ȘI CE A FĂCUT BIN LADEN DE ROMÂNIA. A ARUNCAT COLECTIVUL ÎN AER PENTRU IUBITUL SA U RETARDATUL CIOLOȘ, PENTRU O BUCATA DE CARNATCUPAR PAR ȘI 2 OUO ȘI VREAU GUVERNUL MEU. NU SA OPRIT AICI. A PROMOVAT L. G. B.T.ISMUL ÎN ROMÂNIA ÎNTR O TARA 80%CRESTINA ORTODOXA CA ASA I SA IMPUS. DE DISPERARE LA BĂGAT PE DRAGI IA LA PUȘCĂRIE DE CIUDA CA ESTE NORMAL ȘI II PLAC FEMEILE ȘI NU ESTE CA EL MUIST CARE IA SUPT PULA LUI TACSU DE ȘTIE ȘI RIDE TOATĂ GERMANIA DE EL. A AVUT 3 IUBIȚI ȘI LAI TRĂDĂT. 1 RETARDATUL CIOLOȘ LA TRĂDĂT CU MACRON.2.INSOLVENTUL, FETITACHELBOASA CU BATISTUTA RAREȘ BOGDAN. 3 PĂPUȘĂ GONFLABILA CU GURA OBRAZNICA, CORCITURA ȚIGĂNEASCĂ UNGUREASCA LUCOVID ORBAN. ȘI DE SUPĂRARE CA NU ESTE FERICIT ȘI SATISFĂCUT ȘI A TRAS-O ÎN CUR CU FUTA LA UL PUȘCĂRIAȘ CI(KA) TU. ASA CA DRAGI COPII TINERI ȘI FRUMOȘII SA NU I LUAȚI EX ACESTUI BLESTEMAT, SPURCAT. DRAGA REDACȚIE BURSA SA NU ȘTERGI ACEST TEXT ȘI MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOȚI TINERII SA L CITEASCĂ MULȚUMESC ANTICIPAT.

    KLAUS IOHANNIS, CĂTRE TINERII LIBERALI:

    ''Fiţi deschişi la dialog ca sa nu ajungeti ca mine (trepanat)" 

    Întâlnirea cu USR într-o situație extrem de gravă pentru țară, în care a adoptat poziția mutului arată cât de deschis spre dialog este acest individ! Nu a existat președinte mai puțin deschis la dialog și nu-mi imaginez să mai avem pe viitor așa ceva!

    atributiile constitutionale ale lui iohannis

    Dascale,

    Pe vremea cand o cocota care a furat voturile in Parlamentul Romaniei, la legea pensiilor, isi facea campanie sa nu ramana departe de os, a ajuns sa sune la usa unei locuinte: un ingeras de fetita i-a raspuns asa cum ar fi trebuit sa va raspunda toti romanii voua, demult, " MI-A SPUS MAMA SA NU DESCHID LA HOTI"  

    Ingerasul acela si mama ei au avut mai multa minte decat majoritatea romanilor care v-au acordat voua, coalitiei din guvernul "mau" voturile lor si v-au ajutat sa va cocotati acolo. .  

    Tinerii liberali ar trebuii sa fie intradevar deschisi dialogului. Dar, parintii lor ar trebuii sa le spuna :  

    "NU VORBITI CU HOTII" 

    Ca a fura din buzunarul pensionarilor si a copiilor este cea mai mare hotie.  

    Voi ati inventat : GUVERNAREA TARII PRIN HOTIE LEGALA" si asta faceti.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb