KLAUS IOHANNIS:  NATO este cea mai puternică alianţă din toate timpurile

V.D.
Ziarul BURSA #Politică / 6 decembrie 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Alianţa Nord Atlantică este cea mai puternică alianţă din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, după participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc săptămâna aceasta.

Preşedintele a mai menţionat: "În primul rând, NATO ajuns la 70 de ani, lucru notabil şi cred că este cu adevărat important să subliniem că această alianţă, care este cea mai puternică alianţă militară din toate timpurile, a rezistat foarte bine timp de 70 de ani şi pe bună dreptate premierul britanic Boris Johnson, la recepţia dată seara în Downing Street 10, în alocuţiune s-a întrebat retoric oare ce face ca această alianţă să fie aşa de puternică şi răspunsul firesc a fost faptul că toate statele membre sunt democraţii consolidate, democraţia şi valorile democratice fac şi Alianţa NATO puternică şi, cum se spune, rezilientă".

Şeful statului a informat că spaţiul cosmic va face parte din preocupările NATO.

Pe de altă parte, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat , referindu-se la mutarea ambasadei ţării noastre în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, că această chestiune poate fi abordată în măsura în care cei de acolo ajung la o înţelegere, că este necesară coordonarea cu UE pe acest subiect şi că în viitorul apropiat nu se va discuta despre o mutare. "Nu mi-am schimbat abordarea, este o temă interesantă. Am susţinut din capul locului că ambasda nu va fi mutată. Este o decizie pe care am luat-o în UE să nu mutăm fiecare separat reprezentanţa şi atunci când condiţiile vor fi îndeplinite, UE să ia o decizie împreună", a subliniat Iohannis. El a precizat că statutul Ierusalimului trebuie clarificat între cei doi actori care au intrat de mulţi ani în această discuţie - Palestina şi Israel."Chestiunea mutării poate fi abordată în măsura în care cei de acolo ajung la o înţelegere. În viitorul apropiat nu discutăm despre o mutare a ambasadei", a declarat Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cum??? Tezaurul e tot ACOLOOOOO!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb