KLAUS IOHANNIS: "PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor"

A.M.
Politică / 29 aprilie 2020

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Actualizare - Marcel Ciolacu solicită serviciilor de informaţii să informeze dacă sunt adevărate acuzaţiile şefului statului pe acestă temă.

---

Actualizare - Autonomia Ţinutului Secuiesc a fost respinsă de Senat. 126 de senatori au votat pentru respingere iar 9 (UDMR) au votat împorivă.

---

Actualizare - Viorica Dăncilă - "Oricine ar fi fost liderul PSD şi Preşedintele Camerei Deputaţilor astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituţional şi anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români şi nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos şi în egală măsură jenant pentru România şi pentru Parlament, dar şi pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu."

"Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparţine partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susţine acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzaţii făcute la adresa PSD în declaraţia de presă de astăzi. Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu şi-a făcut treaba de preşedinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună ştiinţă pentru adoptarea unei legi care ne vinde ţara în aceste vremuri grele şi complicate. Îi solicit aşadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul ruşinos în care a umilit românii!", a transmis Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

---

Actualizare - Traian Băsescu: "Nimeni nu-şi asumă nimic!Toţi se scuză. Nu există scuză când îţi vinzi ţara. Va rămâne în istoria Camerei Deputaţilor ruşinea de a fi adoptat o astfel de lege, care pur şi simplu umileşte şi România şi poporul român.

"Bieţii politicieni aflaţi în fruntea Camerei Deputaţilor au prilejuit poate cea mai neagră şi ruşinoasă zi din istoria Camerei Deputaţilor prin adoptarea tacită a legii care legalizează autonomia Ţinutului Secuiesc.

Sunt sigur că legea va fi respinsă la Senat.

Liderii de grupuri parlamentare au fost avertizaţi în data de, 12 Martie 2020 de Marius Paşcan că se apropie termenul de adoptare tacită.

PSD cu cinci oameni în biroul permanent şi PNL-ul cu 3 oameni s-au făcut că nu aud mesajul aproape disperat al lui Marius Paşcan.

Iar ce a urmat astăzi arată că politicienii de la vârful partidelor sunt doar nişte nulităţi politice, care nu îşi asumă atitudinea politică groaznică care a prilejuit trecerea legii autonomiei ţinutului secuiesc prin Camera Deputaţilor.

Astăzi, în spaţiul public s-a răsturnat căruţa cu oameni politici laşi, incapabili să îşi asume propriile fapte.

Ca să spălaţi ruşinea actului politic ruşinos pe care l-aţi făcut, voi PSD-işti: Marcel Ciolacu, Olguţa Vasilescu, Florin Iordache, Marius Budăi, Ileana Mihălcescu, Daniel Suciu şi Nicolae Bănicioiu şi voi liberalii: Cristian Buican, Gabriel Pirtea şi Laurenţiu Leoreanu, adevărată falangă USL-istă, ar trebui să demisionaţi din Birou. Ce aţi făcut rămâne în istoria parlamentarismului din România. În locul preşedintelui "le-aş fi dat peste ceafă la toţi, nu numai PSD-ului.", a declarat Traian Băsescu la Digi24.

---

Actualizare - Călin Popescu Tăriceanu: "Iohannis a făcut cea mai gravă acuzaţie după decembrie 1989. El a acuzat un partid parlamentar ca are o intelegere ascunsa cu o putere straina pentru a ceda o parte din teritoriul national. Acest lucru nu poate sa ramana asa. Dl Iohannis trebuie sa vina in Parlament sa aduca dovezile pentru aceasta acuzatie grava. Aceasta acuzatie poate avea doar doua solutii: ori acuzatiile sunt adevarate si partidul acuzat trebuie sa fie interzis, ori Presedintele Romaniei minte si manipuleaza si trebuie sa-si dea demisia si sa sufere rigorile legii."

Tăriceanu a anunţat pe pagina sa de Facebook că preşedintele Klaus Iohannis pare că nu-si aminteste decât ceea ce îi convine motiv pentru care încearcă să uite că o lege similară a fost "năşită" de Klaus Werner Iohannis şi de Liviu Dragnea în 2013 (http://www.ziare.com/.../iohannis-despre-intalnirea-cu-dragne...) şi a fost respinsă de CCR.

"Voia dl Iohannis în 2013 să vândă Ardealul? Daca da, care era suma?", se întreabă preşedintele ALDE.

"Dragi români, cred că cei de la Camera Deputaţilor au facut o greşeală nediscutând în plen această initiaţivă legislativă. Greşeala o vom îndrepta în Senat. Genul acesta de lege nu a aparut pentru prima dată, dar întotdeauna a fost respinsă de Parlament. Dar să mergem şi mai departe şi sa zicem că poate Parlamentul face o greşeală, deşi nu a facut-o până acum, şi admite o asemenea lege. De la Parlament legea merge spre promulgare la Preşedintele Romaniei, iar acolo, nu e asa, este aparatorul românilor, Klaus Werner Iohannis, a precizat Tăriceanu.

---

Actualizare - Dan Barna: "Mesajul preşedintelui e suprinzător, pentru că de la preşedintele României nu se aşteaptă genul ăsta de reacţie specifică lui Vadim, de aceea mesajul eu nu îl văd într-o cheie foarte pozitivă, exact pentru ceea ce aşteaptă cetăţenii în momentul de faţă, care aşteaptă răspunsuri pentru ceea ce urmează."

"Este regretabil că intrăm în zona mesajelor naţionaliste tip Vadim Tudor pentru a pune o nouă temă inflamatorie pe agenda publică în acest context de criză în care multe din activităţile Guvernului, situaţia de la Suceava de exemplu, sunt puse sub semnul întrebării şi cetăţenii aşteaptă nişte răspunsuri", a declarat Dan Barna, la Gândul Live.

"Realitatea e întodeauna mai prozaică decât declaraţiile spumoase. Aici vorbim într-adevăr de o majoritate toxică, prima parte a discursului preşedintelui era exact discursul USR de anul trecut. Acum nu cred că PSD chiar vrea să vândă Ardealul, hai să fim realişti. E o incompetenţă clasică, cunoscută. A fost o incompetenţă majoră de monitorizare a procesului, pentru care preşedintele Ciolacu şi conducerea Camerei ar trebui să răspundă", a opinat Dan Barna, printr-o "asumare explicită a incompetenţei de care au dat dovadă, cel puţin, pentru că asta ar putea să fie, de exemplu, o demisie de onoare ar fi un lucru care ar surprinde cu adevărat. E evident că o asemenea iniţiativă nu va avea niciodată suport parlamentar în camera decizională", a subliniat Dan Barna.

"Legea va fi respinsă şi se va merge mai departe, la modul realist, asta e realitatea factuală", a spus Dan Barna, precizând că fiecare actor politic va încerca să folosească această situaţie.

---

Actualizare - Kelemen Hunor: "Klaus Iohannis a avut o declaraţie nedemnă pentru un preşedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent şi periculos. De la microfonul Cotroceniului se instigă împotriva maghiarilor. Preşedintele trebuie să-şi ceară scuze pentru acest derapaj periculos"

Acesta afirmă că UDMR respinge ferm acest gen de discurs şi orice fel de instigare.

---

Actualizare - Marcel Ciolacu: "Klaus Iohannis ştia că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc. Ieşirea de astăzi a preşedintelui Iohannis arată cât de jos poţi să ajungi în politică. Este o ieşire care descalifică total funcţia prezidenţială!"

"Ştia că la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Aşa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut această ieşire anti-românească şi anti-democratică. Cred că preşedintele Iohannis trebuia să fie mai preocupat că a trimis români la export pe plantaţiile din Germania. Oameni pe care preşedintele Iohannis şi Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred că preşedintele Iohannis ar fi trebuit să fie mai preocupat de faptul că Guvernul lui lasă ca pădurile să fie tăiate", susţine Ciolacu.

El spune că românii aşteaptă "de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia" soluţii concrete pentru problemele lor, nu lupte politice.

"Şi, în mod special, dată fiind situaţia în care ne aflăm, preşedintele ar trebui să fie preocupat de soarta românilor, de protejarea nivelului de trai, de păstrarea locurilor de muncă, de posibilitatea de a-şi amâna creditele, de soluţii pentru salariaţii nevoiţi să-şi lase copiii singuri acasă, nu de aberaţii politicianiste!", afirmă liderul interimar al PSD.

---

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat miercuri un atac dur la adresa PSD după ce Camera Deputaţilor a adoptat tacit iniţiativa legislativă a UDMR privind acodarea de autonomie Ţinutului Secuiesc.

"În timp ce ne luptăm cu pandemia, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor (...) Jo napot kívanok (bună ziua - n. red.), Marcel Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budaesta în schimbul acestei înţelegeri?", a punctat şeful statului.

Iohannis l-a salutat în limba maghiară pe liderul interimar al PSD, preşedintele Canerei, Marcel Ciolacu, întrebându-l ce i-a promis Viktor Orban în schimbul acestei înţelegeri.

"Jo napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta Viktor Orban în schimbul acestei înţelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică PSD-istă . De aceea, se înţelege acum mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale naţiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică PSD-istă să hotărască împotriva României şi împotriva românilor. Este inadmisibil aşa ceva. Cât sunt eu preşedintele României, o astfel de lege nu va exista", a conchis preşedintele.

Senatul se reuneşte miercuri pentru a vota împotriva controversatului proiect referitor la autonomia Ţinutului Secuiesc, adoptat tacit la Camera Deputaţilor. Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD nu susţine legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc şi va respinge proiectul la Senat, camera decizională, acuzând Guvernul că a transmis un punct de vedere după mai bine de două luni, după ce trecuse termenul de adoptare tacită. "Deşi reprezentanţii PNL mimează acum naţionalismul, chiar ei sunt vinovaţi pentru neîntrunirea la timp a plenului care să respingă această lege", spune el. Adoptarea tacită a proiectului de lege privind autonomiaŢinutului Secuiesc este un troc politic ascuns, între PSD şi UDMR, afirmă liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Proiectul a fost adoptat tacit de Camera Deputaţilor, în condiţiile în care avea avize negative de la comisiile parlamentare de specialitate, precum şi de la Consiliul Legislativ. Şi Guvernul s-a pronunţat împotriva proiectului

Iniţiatori sunt deputaţii UDMR Zsolt-Istvan Biro şi Jozsef-György Kulcsar-Terza, care argumentează că înfiinţarea regiunii autonome este o expresie a identităţii istorice a zonei şi va asigura egalitatea de şanse a cetăţenilor şi protecţia identităţii naţionale maghiare. Kulcsar Gyorgy a mai iniţiat un proiect similar, care a fost respins de Camera Deputaţilor în 11 aprilie 2018.

Regiunea autonomă va include judeţele Covasna şi Harghita şi scaunul istoric Mureş.

Autonomia regională este exercitată de Consiliul de Autoadministrare, autoritate publică regională aleasă prin vot universal, egal, direct secret şi liber exprimat precum şi de Comisia de Autoadministrare desemnată de acesta, se arată în proiect.

Printre prevederile incluse în proiect se numără cea potrivit căreia Statutul de Autonomie al Ţinutului Secuiesc, adoptat prin lege, se aprobă prin referendum de către cetăţenii Ţinutului Secuiesc.

Opinia Cititorului ( 67 )

  1. Doamne, nu credeam ca PSD ul ne poate vinde tara pe 30 de arginti....

    1. cap ai, creier ce-ti mai trebuie?!

      Raspunsul il va primi la alegeri.Romanii adevarati ,majoritatea,nu vor inghiti astfel de faradelegi.Abia astept ziua cand acest partid cu derivatelle lui toxice , nuvor mai intra in parlament!

      vai de capul tau pesedeu.....

      Tu nici cap n-ai!

      Vasilica Viorica e geniu pe langa tine. 

      hombre, lasa un numar de telefon de pe lumea cealalta unde poti fi gasit. te sun eu cand nu mai intra toxicii in parlament.

      Domnu Isus ne iubește la iubit și pe Iuda

      si iubeste si agramatii......

      Da, dar Iuda s-a spânzurat, si-a asumat fapta!.

      V-a durut in toba de esapament cand n-ati vrut sa veniti la vot si acum fac legile diversi joly -jockery dusmanosi care mai mereu se invartesc in zona aliantelor majoritare Asa e cand nu-ti faci datoria de cetatean - ajungi sa te conduca altii ...

    demenţa la putator!

    1. Putator este tot PSD-ul ca pute!

    boss...ti-ai luat pastilele astazi?...valeu, vinde psd-ul ardealul ungurilor! anii 90!! saracul vadim, nu mai e sa isi vada discipolul! nebunia salveaza romania!

    1. tu ti ai uitat pastilele

      a aparut prostacul de serviciu!

    SALVAREA??? DL. DAEA SĂ RIDICE DRONELE ȘI-N RACHETE PT. GRINDINĂ SĂ PUNĂ INCĂRCĂTURĂ CU CORONA SARS CO 100%.....

    1. Unde esti tu Tepes Doamne?/ Ca punand mana pe ei/ Sa-i imparti in doua cete/ In udemeristi si-n pesedei./ Si in doua taberi largi cu de-a sila sa-i aduni/ Sa dai foc la parlamentul toxic / Si la camera deputatilor de nebuni!

      aaaaa, domnu'poet! asa, frumos, elegant...cat de cat!

    Se zvarcoleste ala in sicriu la 2 metri sub pamant :))

    Domnilor de la UDMR ce nu va place in Romania?

    NU va crapa obrazul de rusine cate defrisari de paduri ati "comis" si multe alte demersuri "nevinovate"?. 

    Cina v-a dat dreptul la ACEASTA ATITUDINE DE NEINTELES?  

    Nu vreti sa invatati limba romana pentru ca nu vrea muschii vostri. 

    De cand va stiti ati fost a"supriti si schingiuiti", nu-I asa? 

    Saracii de voi (cu duhul) 

    Cu aceasta atitudine nu faceti decat sa instigati (probabil finantati de altii...) la cea mai reprobabila atitudine antinationala ! 

    Sunteti locuitorii unei REGIUNI (si nu a unui "TINUT") cu drepturi egale si nu privilegiate ,cu toti ceilalti locuitori si conationali ! 

    Ati auzit de CONSTITUTIA ROMANIEI? 

    ATI CITIT-O? 

    ATIT INTELES-O? 

    Cred ca nu! 

    Sau nu va pasa?

    1. Faptul ca Iohannis este un cretin nu mai trebuie demonstrat. A facut-o singur si ieri cand acuza PSD ca nu a facut stocuri din august 2019 pentru manusi, in timp ce el si PNL jucau tontoroiul cu Constitutia privind alegerile anticipate in dec/ianuarie. Cand PNL era preocupat sa dea 25 de OUG intr-o noapte, pana la 3 dimineata. Asta fac jegurile peneliste.

      Buda esta Acronymous

      Tradule-o, poate in ungurește o inteleg.

    Camera Deputatilor a Romaniei a adoptat autonomia Ţinutului Secuiesc in 29.04.2020.

    Asta ramine in istorie, ticalosilor! 

    *

    Mai derbedei parlamentari, nu va mai jucati cu cererile UDMR, respingetile hotarit, ca tot lucrind noaptea, ca hotii!, ne vom trezi intr-o dimineata stat federal.  

    1. Interesant este de aflat cine sta in spatele cestei situatii de neiertat!

      Cineva ar trebui sa plateasca! 

      Ce sa plateasca mah? A platit Iohanins si PNL faptul ca au incalcat Constitutia de atatea ori? Ca l-au pus pe Citu de forma? Ca au siluit si furat ca in codru? A platit cineva? Nu. Prostimea ii voteaza fara discernamant.

      niste nenorociti pesedeii astia! ne lasa fara tara! noroc cu werner ca e vigilent! ce inseamna domne sa ai un prezident vigilent, manca-i-as "pereoada" lui.....:)))

    bai Ciolacule, te ai distrus forever, mi e mila de tine, il urmezi pe neni tu Dracnea in curand, dar de tine chiar si pesedeii vor uita

    Klaus s-a facut inca o data de ras, nu prin ce a spus, ca e corect ce a spus, ci prin stilul specific raposatului Vadim Tudor de a sari la beregata ungurilor sa moara romanu de extaz.

    Daca il freca asa de mult grija de aceasta tara nu o mai vindea pe bucati unor puteri si interese straine si nu mai trimitea sclavi cu avionul in Germania.  

    A luat-o si asta pe ulei... In curand o sa avem zilnic declaratii politice cu spume la gura. Nu ca i-ar pasa de tara (il doare undeva) ci pentru ca asa crede el ca se castiga puncte in viata asta.  

    1. Ma , tu esti prost de tot , cand o tii cu trimiterea de sclavi in Germania.Ai o idee ,dar fixa -nu Klaus trimite muncitori la lucru afara , ei pleaca dupa bani.Cat este de greu sa intelegi , cap sec?

      Buna Cristian, imi pare rau dar nu cred ca presedintele i-a trimis pe acei oameni la munca in Germania.Daca vrei sa faci bani nu trebuie sa te trimita cineva te duci singur de bunavoie.

      Sclav esti tu fraiere, la banci. Du-te la un masaj in talpa.

    robotelul in actiune. atat poate individul. unde creier nu e, nici nu ai ce sa ceri.....

    vadimeeeeee....unde esti tata? sa iti vezi creatia!!

    1. Vadim e de vină. Presupun că ar trebui să dăm Transilvania pe tavă. Sau să ne dezmembrăm cu totul ca țară. Cât de nerușinat să fii? Și a nu se înțelege că-l apăr pe Iohannis. El doar încearcă să pară că nu e de acord, deși tot un vânzător e.

      aaaa.....a aparut patriotul carantinat! te si vad cu arma pe umar marsaluind prin noroaie sa aperi tarisora! sa nu fuga marcelica cu e in carca la orban....viktor! fii vigilent!

    Iohanus, un mare jeg uman. La 6 zile de la adoptarea tacita, iese ca o peeeezda. Pesedeii sunt naspa, dar liberalii nu au belit ochii sa vada ca legea aia e aproape adoptata? Oribila dihanie primarul asta de satuc provincial ajuns mult prea sus fata de intelectul sau aproape lipsa.

    1. Iohanus e si presedintele tau. Din anonim te transformasi in anus romanus.

    Neamtul din fruntea tarii ne arata ca este roman. Mai roman ca multi.

    Reactia presedintelui, in calitate se sef al statului roman, este normala, fireasca si il onoreaza. Grija aratata fata de integritatea pamantului romanesc, ii face cinste. Nu poate fi vorba de o reactie tip Vadim, nu este nici nationalism, este o reactie dintr-o minte si inima de roman, "romaneasca ".  

    Dar nu numai PSD-ul a gresit, toata CD poarta vina fata de aprobarea tacita a unei initiative legislative ce poate genera probleme grave, chiar daca Senatul va hotara definitiv si va respinge (probabil) propunerea legislativa.  

    Europa unita si Romania cu frontiere etnice nu se poate.  

    Dumnezeu a vrut ca noi toti, romani, unguri, nemti, turci, tatari si... sa ne nastem si sa existam aici, pe aceste taramuri, unul langa altul. Cum sa distrugem ce a facut Dumnezeu. 

    Domnul Presedinte are dreptate si este de laudat.

     

    1. ......cu bolta pe presedinte!

      Secuii astia nu sunt niciodata multumiti.Au privilegii ,fac ce vor,sunt stat in stat.La fel ca tiganii.Daca zici ceva de ei,sar fuga cu clontul,cică sunt discriminati.

      Daca Iohannis avea un pic de demnitate ii lua la suturi in cur pe aia de la PNL pe care ii creste la san ca au dormit pe ei in front.. Nu e o proba de demnitate nationala. Daca era un iubitor de tara, ii dadea afara cu suturi in cur pe aia care taie padurea si o duc in Austria si refuza clar sa permita plecarea romanilor la munca in Germania in plina pandemie de mor aia pe acolo pe capete.

      daca eram langa tine, iti dadeam o batistuta! sa iti stergi obrajorii. simt ca ti-au dat lacrimile. esti emotionat. cu un asa presedinte, cel mai roman dintre toti nemtii...wow, mai ca as plange si eu!

      Te las să ghicești care sunt...

      Nu confunda secui cu ungurii!.

      Nici gand.Am spus secui,nu unguri fiindca stiu sa fac diferenta.

    Bravo Klaus! Oau ca sa vezi ce sar toti ca nu avea voie presedintele sa spuna ceva, dar ei au voie sa ceara impartirea teritorului Romaniei si nimeni sa nu scoata un sunet. Hai mars! UDMR nu va mai intra in parlamentul Romaniei. Sa speram ca sistemul nu ii va mai ajuta ca la alegerile europarlamentare cand au fost votati de olteni si moldoveni ca nu aveau cum sa faca pragul. PSD un partid de tradatori. 1% PSD la viitoarele alegeri.

    1. gogule, si restul de 99% la pdl? sa fie clar de acum...sa nu apara discutii dupa.....

      Ca sa nu se supere PNL alias PDL ar trebui sa aiba tot 1%. 98% vedem noi cui le dam. Nu stiu daca vom fi in stare, dar sa incercam. Nu pot sa nu il felicit pe Klaus pentru fermitate.

      ai dreptate gogule, daca nu iesea werner azi, maine era ardealul parte a ungariei. uffffff....ne-a trecut glontul pe la ureche! eu eram deja pregatit cu arma in mana sa apar patria!

    robotul ca robotul, dar petrov turnatorul e tare!! urla patriotul din el! ce capete in gura ar mai fi dat el acum! cum ar mai fi injurat el birjareste de la tribuna parlamentului! curcubeu e petrov!

    Nu numai fecalele care i-au iesit iar din gura lui Iohannis sunt stirea zilei. Ci asta.

    Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba, prima din ţară care va implementa metoda ca metodă de diagnostic, îşi propune ca de săptămâna viitoare să înceapă testarea la scară largă a populaţiei. Metoda ”pooling”, cea care va fi utilizată pentru realizarea testării în masă, este bazată pe protocoale internaţionale ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Municipiul Alba Iulia este prima localitate inclusă în acest proiect-pilot, alegerea fiind făcută atât prin prisma importanţei sale ca municipiu reşedintă de judeţ, cât şi prin disponibilitatea arătată de viceprimarul cu atribuţii de primar, Voicu Paul, care a înţeles din prima clipă importanţa iniţiativei DSP Alba. De altfel, Primăria Alba Iulia a demarat o primă achiziţie pentru cumpărarea a 5.000 de teste în acest scop. DSP Alba îşi exprimă încrederea că modelul de colaborare pe care l-a iniţiat cu Primăria Alba Iulia să se extindă şi la nivelul altor unităţi administrativ-teritoriale din judeţ. 

     

    Jigodiile penale liberale au deraiat programul de testare in masa a Bucurestiului pentru ca era condus de un primar PSD. Au dat afara un ministru. Au amenintat, au intimidat. Iar acum un primar PNL la Alba este lasat sa faca acelasi lucru. Vietile bucurestenilor au fost riscate doar pentru un joc politic criminal ca in februarie si martie cand Iohannis, jegul Iohannis. venea sa demitizeze virusul si sa ne impuna un calendar de anticipate, incalcand Constitutia. 

     

    Dar problema este accentuata de faptul ca publicul liberal, simpatizantii liberali ADORA asa ceva. Ei sunt cei mai jegosi, ei sunt cei mai scelerati. Ei ar trebui incatusati si imbolnaviti in masa cu noul coronavirus pentru a se obtine imunitatea de turma mai repede. Ei sunt turma scelerata a acestui popor. Niste dementi. Niste insalubri. Daca PNL nu vedea in sondaje ca gloata lor mizera nu savureaza actele criminale pe care PNL le face la guvernare, PNL nu le-ar mai fi repetat.

    1. Testarea in masa trebuie sa se faca cu acordul cetatenilor ca nu suntem la Auschwitz sa se faca experimente pe noi. In mod normal o astfel de testare ar trebui facuta democratic, un site pe care lumea sa se inscrie daca vrea sa fie testata de corporatii si de acolo, DSP-urile n-au decat sa aleaga un esantion daca n-au teste pentru toti.

      #rezistam FIAREI  

      asa cristiane tata, rezista, rezista!

      #rezistam esantionului prostiei tale bah Cristiane !

    Doamne ca mult va mai urati intre voi romanasilor!

    Ce se mai bucura unul sau altul cand vede armonia nationala! 

    Niciunul nu scapa prilejul sa injure adanc din inima si cu orice prilej, cu aceleasi vorbe! 

    Ma tot gandesc la bancul ala cu cazanele in iad unde dracii de la un cazan stau la gratare si berica , ca la cazanul romanilor nu au de ce sa lucreze (se lucreaza ei intre ei!) 

    Mare minune , de la mic la mare, sa nu ne dam in cap o ora , doua!

    Acuzatii cu spume la gura gen: "sa dea tara la unguri" sau "a vandut tara la rusi" cum spunea Basescu despre regele Mihai.. nu fac cinste unui sef de stat, avand in vedere ca el insusi e un vanzator de tara euroatlantic, vinovat de tot felul de intelegeri pe sub mana - ba rachete Patriot, ba busteni in Austria, ba avioane si trenuri cu sclavi in plina molima.. numa grozavii ca sa fim pe plac vestului.

    Aceasta conduita slugarnica trebuie sa inceteze.  

    1. Bine ca ceea ce au facut deputatii le fac cinste. In opinia ta ,trebuia sa-i felicite Iohannis,nu?Daca te plictisesti,citeste-o carte!

    Si opozitia ce a spos? " PAS" ca la p[oker. Oare PSD este singurul partid din parlament si noi nu stim asta? Oare nu Dragnea este in spatele acestei vanzari. De ce oare dl Iohanis nu a pomenit nimic. O fi ca Dragnea la PNL si noi nu am aflat de il menajeaza presedintele?. Intrebarile pot fi multe. De curand Dl Iohanis a spus ca Paralentul nu mai exista. Acum la putere sunt Ordonantele Militare Nr 1,2,3, .......pana la infinit. Acum doar stam acasa ca sa puitem ascculta mesajele d-lui presedinte. Nici Guvernul nu mai exista. Singurul actor al momentului este Presedintele- tatucul nostru de toate zilele. Nu mai exista Biserica, nu mai exista familie, nu mai exista nimic decat COVID-19 si IOHANIS

    Jegurile de deputati,tradatori de tara si de neam.Sa se duca dracului!A avut dreptate Iohannis in ceea ce a spus dar trebuia sa se refere si la penelisti.UDMR-ului nu trebuie sa i se mai permita aceste proiecte de lege privind autonomia secuilor fiindca din start sunt anticonstitutionale.Ei sunt obraznici pan' la cer si scuipa in fantana din care au baut apa.Ma asteptam ca se pune la cale ceva fiindca Viktor Orban se purta suspicios de prietenos.Oricum,udemeristii sunt mai tigani decat tiganii.Perfizi si nesimtiti.Niciodata nu trebuie sa lasi garda jos in fata lor.Iohannis a fost un domn,,a vorbit prea frumos comparativ cu ce au facut deputatii.Sa isi dea demisia toti indivizii astia tampiti .

    Cu psd in frunte si pnl alaturi, insotiti de barna, RUSINE ticalosilor!!!

    eu intru in silenzio stampa ...bye folks!

    suntem foarte aproape de multe evenimente si uneori e bine sa tac si sa observ.  

    ce a fost de vorbit, am vorbit.

    bye.  

    1. luni de zile, maxim 1.5 ani pana se inchide perioada de 30 de ani de anti-Romania.

    Iohannis incearca sa se pozitioneze, ca dictator prin aceste iesiri publice necontrolate. Probabil isi doreste si el sa ajunga un fel de Victor Orban, Erdongan, Macron, etc.. dar fara sa aiba si prestanta si inteligenta necesare pentru asa ceva. E de urmarit cum va evolua acest tatuc si noi impreuna cu el.

    1. Zise Cristian/Cristiana si mai ia o gură de asfalt!

    vanzatorii de tara vor fi rupti de vii pe strazi de oameni ... o si vad deja apropiindu-se ...

    1. e doar ambulanta, tu esti obisnuit cu ea! l

      NU ai de ce sa iti faci grij: un dus rece, cateva pilule, halatul ala misto care se inoada la spate...si liniste. multa liniste... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb