KLAUS IOHANNIS: "USR a abandonat guvernarea"

G.B
Politică / 6 octombrie 2021

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, astăzi, decizia USR de a vota moţiunea de cenzură depuse de PSD, precum şi lipsa soluţiilor după demiterea guvernului. Şeful statului spune că "e greu de negociat" cu USR, după ce au abandonat guvernarea, potrivit Digi24.

"USR a fost în guvern, a abandonat guvernarea, a votat împreună cu PSD şi cu AUR pentru căderea guvernului din care a făcut parte. Aceştia sunt nişte paşi politici cu mare greutate şi nu ştiu dacă partidele vor putea sau vor dori să treacă peste aceste lucruri. E greu de negociat cu un fost partener care a votat să îşi dărâme guvernul", a declarat preşedintele.

Preşedintele a declarat că "dacă partidele nu se înţeleg, acest guvern interimar va rămâne în funcţie până când se găseşte o soluţie."

"Nu am convingerea că după prima rundă se va cristaliza o soluţie. S-ar putea să fie nevoie de încă o rundă de consultări. Politica coaliţiilor nu se face doar prin nişte consultări la Cotroceni, se face între partide. Să lase discursul patetic şi să discute concret: ce se poate face pentru România", a mai spus preşedintele.

"Nu exclud niciun pas constituţional", a spus Klaus Iohannis, întrebat despre posibilitatea declanşării alegerilor anticipate.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. guvernul lui e praf......tara lui e praf!

    NU MAI VENI CU BALIVERNE TEXTE DE 2 BANI. NU MAI AI PE CINE DA VINA. TOT LIVIUDRAGNIEA E DE VINA. NU MAI TRAGE DE TIMP CA SA ȚII LINGĂ TINE IUBITUL TĂU PUȘCĂRIAȘ UL FUTA LAU CI(KA) TU ÎȚI ÎMPINGE LUTUL LA DEAL. AI VRUT VREAU GUVERNUL MEU CA SA ÎL AI AI COMANDAT MASACRUL DE LA COLECTIV,DUPA CARE PLIN DE TINE TE AI LĂUDAT :AM CĂLCAT PESTE CADAVRE, A TREBUIT SA MOARA NIȘTE OAMENI NEVINOVĂȚII CA SA TE SIMȚI TU CONFORTABIL. SUNT CUVINTELE TALE CU CARE TE AI LĂUDAT CINICE, PLINE DE URA ASUPRA ROMANILOR CARE II URĂȘTI SATANIST ULE, TRĂDĂTORUL E DE TARA, CRIMINAL ULE ÎN SERIE, BIN LADEN DE LA COLECTIV CARE EȘTI, W. C. ULE PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES CARE TE AU PUS DE ORI PREȘEDINTE NU VOTAT DE NOI, CĂLCĂTOR ULE PESTE CADAVRE, TRAFICANTUL E DE COPII. CHIAR ȘI SLUGILE TALE CA TINE SATANISTE, TRĂDĂTORI DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE, MUISTI, L. G. B.T.ISTI RECUNOSC HAOSUL ȘI DEBANDADA CARE AI FĂCUT O ÎN ROMÂNIA CA SA FII TU VĂZUT BINE ȘI DECORAT DE GAY DE LA BRUXELLES CARE LE EȘTI W. C. U PUBLIC ȘI SUNTEȚI CU TOȚI UNELTELE LUI ANTICRIST TATĂL VOSTRU AL MINCIUNI. SA ȘTII CA DE PE PĂMÂNT EL ÎȘI BATE JOC DE TINE. HA, HA, HA, GHINION. DE IERI A ÎNCEPUT SA FII JUDECAT DE DUMNEZEU SFÂNTUL DIN CER PENTRU CRIMELE ATROCITĂȚILE ȘI BĂTAIA DE JOC ASUPRA, ÎNCHIDEREA BISERICILOR, RESTRICȚIILE ABUZIVE ASUPRA ROMANILOR CARE NICI ÎN CONGO, CIBUTI, NU LE GĂSEȘTI. 281_0 ÎȚI SPUNE CEVA CA A ÎNCEPUT SA ȚI PRIMEȘTI RĂSPLATĂ PE VECI CARE O MERIȚI DE LA DUMNEZEU SFÂNTUL. EL NU SE LASĂ BATJOCORIT DE TINE DE O UNEALTA ALUI ANTICRIST CARE EȘTI. DRAGA REDACȚIE BURSA SA NU ȘTERGI ACEST TEXT ȘI MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOȚI ROMANII ȘI SA SE BUCURE CA A ÎNCEPUT SA FIE JUDECAT ACEST CINIC, TIRAN MONSTRU, CRIMINAL ÎN SERIE. VA MULȚUMESC ANTICIPAT.

    1. medicamenteeee

      bai, da ce ticniti sunt pe aici, doamne apara si pazeste

    Paltonul s-au jocul de golf te-au împiedicat când USR a apelat la mediere să îi atragi atenția lui Câțu să respecte protocolul iar lui Rareș Bogdan, Turcan,Gorghiu să nu mai agite apele! De fiecare dată aceștia își exprimau loialitatea lor si sprijinul primit de la președinte!

    După mine toată vină îți aparține, esti prea cu nasul pe sus ! 

    USR nu a abandonat "guvernarea". USR nu a vrut sa mai fie in mocirla pestilentiala pe care ai preparat-o prin masinatiuni demne de dispretul acestui popor.

    Suspendarea si demiterea, aceasta te asteapta. 90 % din acest popor vor vota pentru demitere. O sa-ti incarci si tu averea provenita din " meditatii" si sa te duci unde vrei. Kaput. 

    Nu doar ca a abandonat gurvernarea, a sapat-o.

    După noi potopul !!!

    USR a abandonat si politica pentru ca la urmatoarele alegeri nu va avea 5%

    1. Sper sa ai dreptate.

      USR este singurul partid de sec 21 din România,oameni inteligenți și morali ! Restul partidelor sunt de sec 19 ! Dar,poporul te votează si poporul e format din "daci liberi ( sec 1 i.Hristos !

      Asta este parerea ta, nu generaliza ca rade lumea de tine.

      Cine a hotarat ca sec 21 este mai bun decat 19? 

      La tine, baiatule, limbile in dosurile useristilor, lungi si dese, reprezinta cheia "marilor" tale succese!

    Într-o relație ruptă nu există un singur vinovat.

    Cred că în același timp trebuie sa vă uitați ai in prada PNL.

    Ați mers acolo la congres. 

    m-am lamurit! Daca sasul baga batul prin gard si atata impotriva usr-istilor si acum, inseamna ca e inteles cu pe-se-de-ul si vom avea guvern minoritar!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb