KLAUS IOHANNIS: "Vă aştept pe toţi la vot pe 26 mai, pentru viitorul României!"

I.M.
Politică / 18 mai 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, la mitingul PNL de astăzi din Piaţa Victoriei. El i-a îndemnat pe români să meargă la vot şi să dea un răspuns ferm, clar, puternic acestei "guvernări pesediste eşuate". "Eliberaţi România!", a fost îndeamnul lui Klaus Iohannis, scrie News.ro.

Iohannis a declarat: "Bună ziua, România! Ne-am întâlnit astăzi fiindcă vin alegerile. Avem alegeri europarlamentare şi avem un referendum, dar înainte să vă povestesc de ce e bine, e absolut necesar să mergem la vot. Daţi-mi voie să apreciez întreaga echipă care e în spatele meu, cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidaţi. Şi ştiţi ce? Eu personal sunt convins că ei vor câştiga alegerile împreună cu voi.".

Preşedintele a vorbit celor prezenţi la mitingul PNL din Piaţa Victoriei despre summitul de Sibiu şi de locul României în Europa, exprimându-şi încrederea în candidaţii PNL că vor câştiga alegerile europarlamentare din 26 mai. Iohannis a continuat cu un atac la adresa PSD: "Ştiţi cine nu a fost acolo şi cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic.

PSD a făcut mari promisiuni, ne-a promis marea cu sarea. Acum când mandatul lor se apropie de sfârşit, şi sper să se apropie foarte repede, vedem că nu au făcut nimic.", a mai spus Iohannis.

Acesta a întrebat mulţimea dacă este de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru corupţie, cât şi înterzicerea OUG în domeniul justiţiei şi al politicii penale.

"Atunci, dragii mei, la vot! Daţi un răspuns ferm, clar, puternic acestei guvernări pesediste eşuate. Eliberaţi România! Vă aştept pe toţi la vot pe 26 mai pentru România, pentru viitorul României!", a afirmat preşedintele Iohannis, conform News.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb