KPMG a lansat aplicaţia mobilă care detaliază procesul de imigrare în ţara noastră

F.A.
Comunicate de presă / 1 iulie 2013

RoVisa Express este noua aplicaţie mobilă dezvoltată de KPMG în ţara noastră, care ghidează utilizatorii prin procesul de imigrare în România, arată un comunicat de presă.

"Cu informaţii uşor de accesat, aplicaţia ajută utilizatorii din 228 de ţări să cunoască regulile complicate ale procesului de imigrare în România. Utilizatorii aplicaţiei pot identifica principalele criterii de eligibilitate pentru a obţine un anumit tip de viză, autorizaţie de muncă sau permis de şedere în funcţie de scopul şederii în România, şi pot afla definiţia termenilor de specialitate utilizaţi în procesul de imigrare prin intermediul secţiunii "Glosar". Astfel, utilizatorii aplicaţiei pot rezolva rapid problemele legate de procesul de imigrare şi se pot concentra asupra altor aspecte importante", se precizează în comunicat.

KPMG în România este printre primele companii care lansează o aplicaţie de imigrare în România, disponibilă pentru iPad în iTunes Store.

Şerban Toader, Senior Partner KPMG în România, a declarat: "Mobilitatea Globală este unul dintre cele mai discutate subiecte în această perioadă în care din ce în ce mai multe persoane se află în căutarea oportunităţilor din economia globală. Sunt din ce în ce mai puţini expatriaţi în accepţiunea clasică a termenului - persoane care locuiesc în altă ţară pentru o perioadă îndelungată. Modelul expatrierii e tot mai des înlocuit de angajaţii cu rol regional şi atribuţii în mai multe ţări şi de oameni de afaceri care călătoresc pe perioade scurte de timp. Aceştia sunt oamenii de afaceri de astăzi care îşi petrec o mare parte a timpului lor în avion sau în tren. Vrem să le oferim rapid informaţiile necesare, utile, în funcţie de cetăţenie, scopul vizei sau posibilitatea de a beneficia de proceduri rapide".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb