KPMG România are un nou coordonator al departamentul de Consultanţă Fiscală

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 6 octombrie 2009

KPMG România anunţă numirea lui Mark Gibbins în calitate de nou coordonator al Departamentului de Consultanţă Fiscală, cu începere de la 1 octombrie 2009. Chiar dacă Mark este nou venit în România, el cunoaşte foarte bine regiunea Europei Centrale şi de Est cât şi Zona Euro. Mark a lucrat ca Partener în Marea Britanie, Portugalia, şi mai recent, Coordonator al Departamentului de Consultanta Fiscala în Slovacia la birourile KPMG din aceste ţări. KPMG România beneficiază acum de unul dintre cei mai experimentaţi, dacă nu chiar de cel mai experimentat consultant în aspecte fiscale specifice Uniunii Europene, rezident în România. Datorită experienţei dobândite pe parcursul diferitelor etape de elaborare a legislaţiei fiscale în statele membre, Mark va putea folosi în activitatea sa de consultanţă cunoştinţele sale privind modul în care au reacţionat alte state la problemele cu care s-ar putea confrunta şi România în prezent.

Mark este cetăţean britanic şi s-a angajat la KPMG după ce a absolvit Universitatea Bristol din Marea Britanie în 1980. S-a specializat in servicii profesionale de consultanta a Investiţiilor Străine Directe, în restructurări, fuziuni precum şi facilităţi fiscale. Este expert contabil certificat în Marea Britanie, membru al Institutului Experţilor Contabili din Marea Britanie şi Ţara Galilor (FCA).

"Aştept cu nerăbdare să vin în România", spune Mark. "Am vizitat-o de câteva ori şi sunt încântat de frumuseţea acestei ţări şi ospitalitatea oamenilor. Dar cel mai mult, aştept să lucrez cu echipa KPMG România pe care am cunoscut-o în vizitele mele din ultimele câteva luni. Am fost foarte impresionat de nivelul cunoştinţelor tehnice, de experienţa bogată de lucru cu clienţii şi angajamentul pentru calitate demonstrat de angajaţii KPMG. România, la fel ca şi restul lumii, se confruntă cu multe probleme in actualul mediu economic, dar sunt convins ca KPMG România are o echipă puternică ce poate veni în sprijinul companiilor românesti şi le poate ajuta sa treacă peste incertitudinile curente."

Serban Toader, Senior Partner al KPMG România adaugă "Aş vrea să îi mulţumesc lui Patrick Leonard, care a fost până în prezent Coordonatorul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi care a decis sa dea curs unor noi oportunităţi în cariera sa profesională. Ii dorim mult succes în viitoarea sa carieră."

Toader continuă " Mark Gibbins va avea ca punct de pornire realizările noastre anterioare. Cu aproape 30 de ani experienţă in aspectele fiscale internaţionale, sunt puţini consultanţi pe piaţa românească cu o experienţă şi cunoştinţe atât de insemnate ca cele de care beneficiază Mark. Numirea lui Mark demonstrează încă o dată angajamentul nostru pentru excelenţă în serviciile oferite clienţilor. Îi urez bun venit în România şi îi doresc mult succes alături de echipa noastră de consultanţi fiscali."

KPMG este o reţea globală de firme profesionale care furnizează servicii de audit, asistenţă fiscală şi consultanţă. Activează în 140 de ţări şi are 135.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Firmele independente membre ale reţelei KPMG sunt afiliate la KPMG Internaţional, o corporaţie elveţiană. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă şi se descrie ca atare.

KPMG Romania îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău cu peste 600 de angajaţi şi partneri, atât români cât şi expatriaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb