KPMG validează Managementul Conformităţii în OMV Petrom

F.A.
Comunicate de presă / 24 iulie 2013

OMV Petrom este primul grup din ţara noastră al cărui Sistem de Management al Conformităţii a fost auditat de către KPMG, se arată un comunicat remis redacţiei.

Managementul Conformităţii vizează respectarea legislaţiei în vigoare şi a principiilor de guvernanţă corporativă şi etică ce se regăsesc în Codul de Conduită al companiei, respectiv principii de integritate, transparenţă şi onestitate.

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, a declarat: "Performanţa unei companii este strâns legată de respectarea legislaţiei şi a normelor de conduită. Tocmai de aceea, Directoratul OMV Petrom susţine şi promovează o cultură organizaţională bazată pe principii şi valori universal acceptate, precum şi pe respectarea standardelor internaţionale".

Auditarea Sistemului de Management al Conformităţii al OMV Petrom reprezintă un demers voluntar, iniţiat la nivelul Grupului OMV, pentru a obţine o recunoaştere la nivel internaţional în ceea ce priveşte respectarea celor mai înalte standarde în domeniul conformităţii, se mai arată în comunicat.

În cursul auditului au fost examinate aspecte de conformitate privind etica în afaceri, lupta împotriva corupţiei, pieţele de capital, concurenţa şi embargourile comerciale, raportate la cele mai bune practici internaţionale.

"Această certificare reprezintă pentru OMV Petrom nu numai o recunoaştere locală, ci şi o apreciere internaţională privind calitatea sa de organizaţie care îşi respectă angajamentele în domeniul conformităţii. Aceasta reprezintă o răsplată a eforturilor noastre din sfera conformităţii, o dovadă a calităţii sistemului nostru de conformitate şi o investiţie pentru dezvoltarea durabilă a organizaţiei noastre", a adăugat Mihai Berinde, Director al Departamentului de Afaceri Corporative şi Conformitate al OMV Petrom.

În urma aceluiaşi audit, OMV a devenit prima companie listată din Austria cu un Sistem de Management al Conformităţii în linie cu Standardul 980 al IDW.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb