Kremlin: Rusia se opune unei îngheţări a conflictului din Ucraina

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 24 mai 2023

Kremlin: Rusia se opune unei îngheţări a conflictului din Ucraina

Rusia împărtăşeşte poziţia potrivit căreia conflictul ucrainean nu trebuie îngheţat, a declarat miercuri pentru TASS purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care, pe de altă parte, spune că este prematur să se vorbească despre o soluţionare paşnică a conflictului din Ucraina, întrucât "nu există încă premise" pentru aceasta, informează news.ro.

Întrebat dacă Rusia împărtăşeşte punctul de vedere al Occidentului de a nu permite o îngheţare a conflictului din Ucraina, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a afirmat că "Rusia este solidară" cu această poziţie.

"Rusia are în vedere doar finalizarea unei operaţiuni militare speciale: asigurarea intereselor sale, atingerea obiectivelor Rusiei fie printr-o operaţiune militară specială, fie prin alte mijloace disponibile", a subliniat Peskov, întrebat dacă Rusia ia în considerare, în principiu, îngheţarea conflictului.

Cancelarul german Olaf Scholz declarase anterior că organizarea de discuţii de pace nu ar trebui să aibă ca scop îngheţarea conflictului. Reprezentanţi ai altor ţări occidentale au exprimat, de asemenea, o poziţie similară. Luni, premierul britanic Rishi Sunak a calificat drept fundamental greşite toate planurile de pace care nu prevăd revenirea teritoriilor pe care Ucraina le-a pierdut şi care vor duce doar la îngheţarea conflictului din Ucraina. Kievul a declarat, de asemenea, că iniţiativele de pace nu ar trebui să implice îngheţarea conflictului.

Pe de altă parte, întrebat care dintre planurile de soluţionare paşnică a conflictului propuse de diferite părţi este mai apropiat de Rusia şi dacă Moscova are propriul său plan, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a spus: "Este prematur să vorbim deocamdată despre asta, atât timp cât nu există condiţiile prealabile pentru o soluţionare paşnică, evident. O operaţiune militară specială este în curs de desfăşurare", a adăugat el.

Rugat să precizeze dacă Kremlinul este pregătit să negocieze cu vreun reprezentant al actualului guvern de la Kiev, Peskov a spus că este puţin probabil să se întâmple acest lucru, reamintind că "orice negocieri cu Rusia sunt interzise (în Ucraina)".

În octombrie anul trecut, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a emis un decret prin care interzice purtarea de discuţii cu liderul rus Vladimir Putin.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Au mai înghețat în 2014,pe care occidentul l-a folosit sa înarmeze Ucraina cum au recunoscut șefi ea din tarile NATO

    1. Google translate error!

    Mujicii "sunt inghetati" din 1917:-)

    Acum e vara, conflictul poate doar sa se topeasca. Iarna ingheata conflictele.

    Mi se pare foarte corecta pozitia Moscovei! A inteles faptul ca, banderistii si cu "Occidentul colectiv" din spatele lor sunt la capatul puterilor si al resurselor! Asa ca, de ce sa ingheti conflictul, pastrand doar ce le-ai luat pana acum banderistilor, cand poti sa le iei intreaga Ucraina?!

    1. Sau sa le dai Belgorod-ul:-)

      Desigur, sa-l ia banderistii daca pot! Doar ca, ei nu-si pot apara propriile orase si teritorii! Dupa Soledar au pierdut si Bahmutul, semn ca, "deja celebra lor contraofensiva" merge doar in marsarier!

      "Belgorod-ul" o slaba diversiune ca sa distraga atentia

      sposorilor de la infrangerea rusinoasa suferita la Bahmut 

      Eroii actorasului + super armele NATO + banii din tarile NATO.

      batuti mar de puscariasi rusi la Bahmut,

      mare rusine Zelenski  

      daca ti se pare ca o durata de 8 luni pt cucerirea unui orasel (in conditiile geografice si meteorologice date) inseamna "batuti mar", e clar ca ai lipsit de la toate orele de istorie! Potentialul armatei ruse ii obliga sa cucereasca Bahmutul in cateva zile. Au putut sa faca asta cand luptau cu germanii (divizii harsaite prin razboi, nu ukrainieni adunati in graba!), dar in 2022 au stat ca prostii sa consume zeci de mii de oameni pt un Cernavoda. Patetic, cel putin!! ...si nu ai contra-argumente neam, poti sa zici orice. Am citit despre cam toage bataliile din al doilea razboi mondial, si-ti zic clar: la Bahmut doar s-au facut de cacat rusii, avand nevoie de atata timp.

      Rusii SINGURI CONTRA =

      Ucraina+ARME din 30 de tari NATO+banii din 30 tari NATO,

      rezultat militar MINUNE a Rusiei  

      Cat adevar gaiesti! Mare minune! La 100 de km de granita se utilizeaza nevoie mare! Ailalti cara obuzele 10000 de km, dar na, ai tai sunt destepti nevoie mare!

      Eroii actorașului au curățat material sovietic, v-au dezarmat la Bakhmut. După ce ați înfipt steagul în moloz ați cam terminat și recuzita. :)))))))

      Mariupol picat, Soledar picat, mare punct strategic Bahmut picat,

      dar optimismul actorasului tot creste,iar Europa tot cotizeza bani

      care adanceste criza economica Europeana  

      Sud-estul rusofon al Ucrainei este distrus la propriu, asemeni armatei sovietice. :)))))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb