Kremlin: SUA provoacă Kievul să continue războiul

F.D.
Internaţional / 3 februarie

Kremlin: SUA provoacă Kievul să continue războiul

După ce secretarul american de stat adjunct Victoria Nuland a vizitat Ucraina, guvernul rus a acuzat Washingtonul că provoacă Kievul să continue războiul, relatează DPA.

Asta înseamnă că "americanii le provoacă mai multă durere ucrainenilor, că americanii provoacă moartea mai multor ucraineni", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru corespondentul televiziunii de stat ruse Pavel Zarubin, care a publicat sâmbătă declaraţiile pe Telegram.

Statele Unite sunt direct implicate în conflict şi devin din ce în ce mai implicate, a spus Peskov, care s-a declarat încrezător că acest lucru nu va schimba rezultatul războiului.

Kremlinul acuză în mod constant că numeroasele victime ale războiului se datorează faptului că Occidentul ajută Kievul să se apere de atacurile Rusiei.

Subsecretarul de stat pentru afaceri politice al SUA, Victoria Nuland, a efectuat în această săptămână o vizită la Kiev pentru discuţii pe fondul creşterii incertitudinii legate de asistenţa economică şi militară pentru Kiev, în timp ce războiul cu Rusia va intra în curând în al treilea an.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Singurul care a ajutat occidentul este chiar Putin .Fara razboiul din Ucraina inceput ,cu multa vreme in urma, nu acum doi ani,trupele americane nu se retrageau din Afganistan si nu se repozitionau .Fara intrarea lui Putin in razboi UE nu se federaliza nu crestea ca si numar de natinui si nici NATO european nu isi adauga Suedia si Finlanda .Fara Putin si implicarea lui in Orientul Mijlociu toate organizatiile teroriste nu erau acum distruse de Israel .Fara ajutorul neacordat de catre Putin Armeniei aceasta tara nu pierdea enclava Nogorno si nu se desprindea de Rusia .Fara Putin Germania si Japonia nu se puteau inarma si nici NATO 2 nu aparea in Pacific .Fara Putin Occidentul nu putea trage un foc de arma nicaieri important in lume .Acum Occidentul isi arata puterea iar rachetele nastrujnice ale lui Putin sunt doborite ca si mustele lui Ghibirdic .

    1. Deci spui ca Putin a eliberat Afganistanul.... Bravo lui Putin.

      Spui ca Putin a eliberat lumea de terorismul certificatelor covid.... Bravo lui Putin. 

      Cand s-a extins UE? Ce minciuna este asta? 

      Inca o minciuna marca propaganda PNL.... Armenia a pierdut enclava tocmai pentru ca s-a apropiat de NATO. Nu mai minti. Te rugam insistent. Uite ce scrie NATO despre relatia cu Armenia. Desprinderea de Rusia a inceput demult si are legatura cu lipsa de loialitate a Armeniei. 

       

      "December 13-18, 2018 – within the framework of the Armenia-NATO Individual Partnership Action Plan, the 11th “NATO week” events took place in Yerevan, during which the traditional TV bridge with the Armenian peacekeepers in Resolute Support Mission in Afghanistan was established. 

      March 11-15, 2019 - the 12th “NATO week” event took place in Yerevan. Public events – conferences, round tables, and panel discussions with active participation of governmental bodies, civil societies, academia, NATO international staff, and media, took place in the National Assembly of Armenia, in the Ministry of Foreign Affairs, and in the Ministry of Defense of Armenia, French and Vanadzor universities. 

      The NATO Information Centre in Yerevan, officially launched on March 12, 2007, with the support of the Armenian government and NATO, plays an important role in raising public awareness of Armenia-NATO partnership cooperation. It also plays a key role in public events during the “NATO weeks”. 

      The Armenian Parliamentarians are also engaged in Armena-NATO cooperation. The National Assembly of the Republic of Armenia actively participates in events organized under the auspices of NATO. Moreover, the RA National Assembly delegation regularly participates in NATO Parliamentary Assembly sessions, as well as Rose-Roth seminars." 

      Vestul a pierdut toate conflictele in care a intrat. 

      Russia started 41 wars (11 Russia) (+30 USSR)

      And the 20 million Russians killed by Stalin. 

      And how about these Russian wars since 1991: 

      War of Transnistria 

      East Prigorodny Conflict 

      War in Abkhazia 

      Civil war in Tajikistan 

      First Chechen War 

      War of Dagestan 

      Second Chechen War 

      Russo-Georgian War 

      War in Ingushetia 

      Insurgency in the North Caucasus

      War against Ukraine 

    Revoltele și protestele din toate tarile UE,

    arata clar ca populația dorește și cu scăderea nivelului de trai, doar inarmare și razboaie cât mai multe, azi avem 29 conflicte/razboaie militare în lume !!!  

    1. Revolte minimale . In Bucuresti ai vazut cum au fost revoltele .Zero .In alte parti asisderea . In spatele celor 1000 de tractoare inexistente nu pot sta decit citeva mii de oameni .O parodie de prost gust ce inflacareaza doar rusofilii .

      In spatele la 1000 tractoare mai stau de 20 de ori mai multe,plus oamenii din orizonta agriculturii,ajungi la sute de mii de oameni!

      La europarlam au votat 4 mil din 18! 

      In mediul privat,cu exceptia consultantilor si it platiti pe microintreprindere,industria prelucratoare gafaie,supemarcheturile aspira toti banii facand comertul rom de subzistenta,turismul asa si asa,bugetarii o boierec in momentul de fata!

      Te amăgești singur

      Sunteți câteva mii care susțineți Rusia cerșind bani de la UE. În spatele a 1000 de tractoare sunt 1000 tractoriști.

    moima aia de la casa alba, ne-a atras pe tori in razboi, si niciodata nu a dat ucrainei la timp ce are nevoie, in nici un caz arme de ultima generatie, si acum nu le mai da nimic, ca are alte probleme pe acasa si in israel si iran.

    1. Pare că atacul s-a produs pe 22 februarie 2022, din est. Ceva nu e în regulă cu neuronul tău stingher.

      Atacul l-a facut putin , dar nu neparat trebuia nato sa intervina. sau dc a intervenit de ce n-a facut-o calumea si le tot da cu taraita ce au nevoie. slaba organizare. si slaba gandire de la inceput. chiar si cu un neuron vezi ca leadership ul american lasa de dorit, nu ca cel european e mai bun. au pus in pericol europa, ca la sua putin le pasa acolo peste ocean, acum ne lasa cu fundul in balta.

      În 2 ani Rusia a rămas fără armată. Mai mult timp, mai puțin armament, mai puțină carne de tun, mai puțină economie, doar Putler pe pâine, fără ouă.

    People detained at Russia protest calling for troops to return fr om Ukraine

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb