LA ACADEMIA ROMÂNĂ: Simpozion dedicat Zilei Mondiale a Apei - astăzi

M.C.
Miscellanea / 19 martie 2019

Simpozion dedicat Zilei Mondiale a Apei - astăzi

Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) organizează, astăzi, la Academia Română, simpozionul cu tema "Apă pentru toţi. Nu lăsăm pe nimeni în urmă", eveniment dedicat Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită pe data de 22 martie.

Printre temele ce vor fi dezbătute în cadrul evenimentului se află: implementarea politicilor şi a strategiilor din domeniul gospodăririi apelor la nivel naţional, amenajările hidrotehnice şi apă pentru populaţie, sistemele de alimentare cu apă şi canalizare - ansambluri unitare, contribuţii prin proiecte cu finanţare europeană la dezvoltarea activităţilor din domeniul gospodăririi apelor, hidro-energia şi alimentarea cu apă a populaţiei, irigaţiile în ţara noastră.

Potrivit organizatorilor, printre cei care sunt invitaţi să susţină discursuri sunt anunţaţi: Gheorghe Constantin - director în Ministerul Apelor şi Pădurilor, Dorel-Marcel Dume - director general adjunct al ANAR, Simona Olimpia Negru - director general în Ministerul Apelor şi Pădurilor, şi profesor doctor inginer Dan Stematiu - Academia de Ştiinţe Tehnice din România.

Conferinţa Naţiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro a adoptat, la 22 decembrie 1992, hotărârea prin care ziua de 22 martie devenea Ziua mondială a apei (World Water Day) (rezoluţia 47/193).

Obiectivul marcării acestei zile este de a sensibiliza atât potenţialul pentru o cooperare extinsă, cât şi răspunsurile la provocările cu care se confruntă managementul resurselor de apă, având în vedere creşterea cererii de acces la apă şi la serviciile în domeniu.

Anul internaţional pentru cooperare în domeniul apei, proclamat de Adunarea Generală a ONU, a fost marcat în 2013, prin Rezoluţia 65/154, la 11 februarie 2011.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb