LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI Lichiditate de 5.05 milioane de euro pe BVB

J.P.
Piaţa de Capital / 1 octombrie 2021

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat în prima parte de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 25.01 milioane de lei (5.05 milioane de euro).

La orele prânzului, principalii indici BVB erau în scădere.

Indicele BET al celor mai lichide şapteprezece acţiuni, a scăzut cu 0,75% la 12,550.44 puncte, iar indicele BETPlus a scăzut cu 0,75% la 1,872.88 puncte.

Indicele BET Total Return a scăzut cu 0,75% la 22,213.14 puncte.

BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare a scăzut cu 0,16%, la 53,194.33 puncte.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Da' lacrimile credulilor nu se iau in calcul? Sunt sigur ca, astazi, suporterii CLAIM si-au adus partea lor de contributie la lichiditate ...

    1. Care lacrimi?Pai se cumpara la ora asta la capitalizare 22,5 mil lei companie cu venituri de 0,145 mil pe un semestru.Optimismul si increderea in aceasta firma sunt la cote stratosferice.

      HUNT scria ca are de vreo 4 milioane CLAIM,ALW,CC-cred ca au facut profit urias.

      Aia care au cumparat obligatiuni la ei cred ca dorm extrem de bine,mai ales ca-s negarantate.Nu oricand ai sansa sa lasi banii pe care crezi ca i-ai investit 'cu risc mic,in obligatiuni'la mana unor aventurieri! 

      misto trolaj insa alta e buba

      nu conteaza daca face pierdere sau facea profit 

      nicaieri pe burse cu apa calda nu accepta investitorii sa faci ca HUNT, vand toti urgent! 

      faci asta daca ai licenta de hedge fund si speculezi capitalul atras cu scopul asta-lumea stie unde s-a bagat 

      pe cand HUNT zice ca e companie de produse telecom si asa a scos bonduri ca vrea cica sa creasca businessul 

      si lumea a bagat si asa negarantat ca li s-a parut ca fac treaba mare pe vanzari produse telecom 

      mai nou pe Aero poti face orice cu banii in secunda doi dupa ce i-ai atras esti seful la bani te duci si la casino cu ei-restul sunt fraieri si doar se schimba intre ei

      cand pocneste treaba toti dau din umeri'asa a fost sa fie, putea sa iasa minunat' 

      Cu cat sunt mai multi "destepti" cu atata se inbagoatesc cei 1%. Nu baga nimeni mana in buzunar

      In actiunile aflate in picaj au pacanit mai putini bani decat in cele din care au castigat. Rezultele financiare din H2 cred ca le vor depasi pe cele operationale.

      Nu'i pasa nimanui de pierzatorii ratati, si asta pe buna dreptate.

      Cand spuneam de CLAIM ca este o "petarda uda" mi'am luat ceva hate.

      Pierzatorii ratati nu au decat sa faca un "claim" catre ASF : )) 

      la CLAIM toti va uitati la rezultatul din P&L. dar nu alea sunt surpriza, ci cifrele din bilant. din cei 2.4 mn RoN din. plasament mai au in cont 750 mii RoN in conditiile in care au inregistrat o pierdere de ~350kRoN. creantele au crescut cu 2 mn lei si ne spuneau ei in prospect ca sunt avansuri ale actionarilor care vor fi offsetate in capitalurilke proprii prin dividende scriptice. nu s-a intamplat asa. creantele au crescut cu acei 2 mn lei in conditiile in care in raport spun ca valoarea cesiunilor de creanta este ~73 mii EUR. Cifra de afaceri Venituri operationale totale ~150 mii lei. Deci maximul in cresterea creantelor putea fi 375 (73 mn EUR)+150 = 525 mii lei. Ce or fi restul? :D Daca mergem mai departe, vedem ca au datorii la CAS > 40 mii lei in conditiile in care cheltuielile cu salariile pe 6 luni au fost ~270 mii lei, asta inseamna cam 40 mii lei/luna. la 40 mii pe luna, soldul curent ar trebui sa fie 10 mii, nu 40. Deci nici darile la stat nu le platesc. In cazul CLAIM, nu profitul/pierderea spune povestea, ci creantele si datoriile, bilantul mai pe scurt.

      Impecabil rationament, plecat ca ai plecat de la o premisa gresita. Insa nu te condamn: intre 99% si "toti" nu este, de fapt, nici o diferenta.

      Si tot pacat ca ai tras concluzia gresita: nu bilantul spune povestea, el doar o reflecta, caci aceasta era spusa mai devreme, acum doar se devoaleaza celor care n-au catacdisit sa se uite unde trebuia, si cand trebuia. 

      este adevarat ca au existat indicii. acel fire-sale de 100% din detinerea directorului general, evident a indemnat la prudenta. ceea ce am scris eu se doreste in sprijinul celor care, poate, mai au dubii

      Oamenii se uita la venituri pentru ca e de antologia sau patologia pietelor de capital sa spui ca faci venituri de 4 mil tot anul si tu practic sa nu faci deloc o jumatate din anul ala, asta cu un business fara o ciclicitate fenomenala. Asta cand prognozezi 10 mil la anul, 40 urmatorul, apoi 90,120 si ce mai aberau ei. E vorba de incredere 0 in asemenea oameni=baza bursei.

      Ai deeptate cu partea bilantiera, aia cum era sa iasa daca nu exista venituri?!

      din profit . ro: "Pe contrasens, titlurile Air Claim (CLAIM) au suferit un recul de 19,18%, până la prețul de 5,14 lei/acțiune, pe volume echivalente cu aproximativ 271.000 de lei. Este reacția pieței la raportarea semestrială care include o pierdere de aproximativ 393.000 de lei, la venituri operaționale de aproximativ 144.000 de lei, dar și aparentă anomalie la capitolul creanțelor. Acestea au urcat cu 60,6%, la 5,43 milioane lei față de începutul anului, în timp ce cash-ul de pe bilanț de aproape 756.000 de lei nu arată unde este cea mai mare parte a banilor din plasamentul privat de 2,44 milioane lei, în condițiile în care în totalitate cheltuielile operaționale semestriale abia au fost de aproximativ 528.000 de lei. Profit.ro l-a contactat pe directorul general Mihail Coteș pentru a obține clarificări în această privință, iar acesta a spus că este vorba despre transferuri de bani în relația cu acționarul majoritar, dar și o includere eronată la contabilitate a unor investiții la capitolul creanțe. În cursul zilei de luni, Air Claim va veni cu un raport curent către bursă pentru a răspunde și la întrebările unor investitori cu privire la bilanț."

      luni creste cu 30%!!!! sa moara haterii de ciuda!!

      :)) cred ca-i ridica si limita de variatie

      poate muta si o virgula la venituri 

      investitii incluse la creante, ce dracu ingaima astia?! 

      in doar 2 luni de zile de bursa, mai e ceva sa nu fi facut aiurea firma asta?!

      sunt foarte nerabdator sa vad un raport de audit pe circoteca asta de 'companie'  

      “Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia” spune un vechi proverb românesc, confirmând că prostul are şi mult timp liber şi mintea odihnită.Cred ca luni va fi 10 -15% desigur cu minus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb