LA ŞASE LUNI DE LA LANSARE Glenmark România şi-a atins obiectivele

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 23 octombrie 2008

Glenmark România şi-a atins obiectivele

Glenmark Pharmaceuticals, unul dintre liderii internaţionali în industria farmaceutică, şi-a atins obiectivele propuse, la 6 luni de la lansarea pe piaţa din ţara noastră.

Compania de farmaceutice doreşte să obţină venituri nete de până la 50 milioane RON până în 2012 şi o cotă de piaţă de 0,63% în piaţa de produse cu prescripţie.

În luna octombrie, Glanmark Pharmaceuticals a lansat AFLEN, primul său brand în România în cadrul celui de-al 47-lea Congres Naţional de Cardiologie din Sinaia. Glenmark urmăreşte să lanseze în următoarele luni şi alte produse pentru afecţiuni precum: hipertensiune - o combinaţie fixă de inhibitor de enzimă de conversie şi blocant de Ca, combinaţie originală, în completarea portofoliului existent (Aflen); un diuretic, din luna ianuarie 2009, precum şi altă linie nouă de promovare, respectiv Primary Care care va acoperi în primul rând medici de familie şi farmacişti cu produse ca: antibiotice (macrolide), produse pentru durere, inflamaţie şi pentru aparatul respirator.

Mariana Wencz, Country General Manager Glenmark declară: "Vom investi în primii 3 ani, urmând ca din anul 4 să înregistrăm şi profit. În acest an, vom lansa minim 5 produse, pe 2 linii de promovare: prima linie care este completă la acest moment - avem 12 Product Specialişti şi 4 Regional Business Manageri, precum şi un Product Manager, în total un număr de 17 angajaţi, iar linia de Primary Care ce se adresează medicilor de familie şi farmaciştilor cu preponderenţă, va fi formată din 12 Primary Care Representatives, în curs de înfiinţare, până la data de 1 Noiembrie.

Atunci vom lansa de altfel primul antibiotic - CLAR, urmat de un produs pentru dureri: Urgendol(tramadol).

În total, în acest an financiar Glenmark Ro va avea un număr de 36 angajaţi, urmând ca acesta să fie dublat de la an la an în următorii 2-3 ani până la 120 angajaţi în anul 2013".

Glenmark Pharmceuticals Ltd este o companie farmaceutică globală, bazată pe cercetare, cu o gamă integrată de produse farmaceutice, cu sediul central în Mumbai, India. Compania este, în India, liderul în descoperirea de noi molecule.

Compania este prezentă în peste 80 de ţări din întreaga lume, inclusiv pe pieţele puternic reglementate ale SUA şi Europei. Produsele companiei sunt destinate mai multor segmente: dermatologie, medicină internă, pediatrie, ginecologie, ENT, cardiologie, diabet şi oncologie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb