Lansarea Raportului actualizat privind Sistemele Inteligente de Măsurare a Energiei în Europa

F. A.
Comunicate de presă / 27 noiembrie 2012

Raportul Smart Metering în Europa a fost publicat în cadrul proiectului SmartRegions şi analizează dezvoltarea în Europa a sistemelor inteligente de măsurare a energiei şi a serviciilor de măsurare, arată un comunicat remis redacţiei.

Raportul include actualizarea în detaliu a particularităţilor implementării sistemelor de contorizare a energiei în ţările membre ale Uniunii Europene şi în Norvegia, precum şi studii de caz asupra unor servicii conexe care încurajează comportamentul activ al consumatorilor pentru aplatizarea curbei de consum.

Raportul Smart Metering 2012 descrie dezvoltarea contoarelor inteligente în fiecare ţară folosind o metodologie comună şi evidenţiază vitezele diferite de abordare a contorizării inteligente. Aceste ritmuri diferite de implementare şi abordările specifice în Statele Membre sunt reprezentate prin clasificarea în următoarele categorii: coordonatori de piaţă, evoluţie dinamică, evoluţie ambiguă, nehotărâţi, întârziaţi.

Ţări precum Estonia, Finlanda, Franţa, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Norvegia, Portugalia, Marea Britanie, Spania şi Suedia sunt considerate ca având o evoluţie dinamică. Multe dintre ele au decis deja asupra obligativităţii unui plan de instalare a contoarelor inteligente şi au adoptat un program specific de derulare.

"Coordonatorii de piaţă" precum Germania, Cehia şi Danemarca nu au stabilit încă cerinţe legale pentru implementarea pe scară largă a sistemelor inteligente de măsurare.

În ţările clasificate ca "nehotărâte", printre care se numără şi ţara noastră, au fost lansate primele iniţiative şi proiecte-pilot pentru introducerea contoarelor inteligente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb