Lăptăria cu Caimac sărbătoreşte 4 ani prin lansarea unei game de unturi

N.R.
Companii / 15 iunie 2022

Lăptăria cu Caimac sărbătoreşte 4 ani prin lansarea unei game de unturi

Lăptăria cu Caimac, producătorul de lactate 100% româneşti, naturale şi minim procesate, împlineşte 4 ani de activitate şi lansează o nouă gamă de produse, conform unui comunicat emis redacţiei. Cele trei tipuri de unt, Untul cel lăptos, Untul cel sărat-afumat şi Untul cel cu leurdă, sunt deja disponibile în marile lanţuri de magazine şi online, pe Freshful.ro.

Potrivit sursei citate, noua gamă de unturi este cea mai recentă extindere a portofoliului de produse al Lăptăriei cu Caimac. În ultimul an, alte trei noi produse au fost lansate pe piaţă: Iaurtul cu miere şi polen, Rotocolul de caşcaval şi Iaurtul răcoros. De asemenea, compania plănuieşte extinderea continuă a gamei de produse anul acesta, după lansarea untului, concentrându-se pe categoria de băuturi pe bază de lapte sau iaurt, brânzeturi maturate şi brânzeturi cremoase.

Astfel, luna iunie marchează două evenimente importante pentru Lăptăria cu Caimac. Pe lângă lansarea celor trei tipuri de unt, compania sărbătoreşte aniversarea a patru ani de la lansare, în cadrul unui picnic care va avea loc pe 18 iunie, începând cu ora 9:00, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău, potrivit sursei citate.

"Am ascultat de consumatorii noştri, care şi-au dorit foarte mult untul, iar după o lungă serie de teste şi experimente am ajuns, într-un final, la trei tipuri de unt de care suntem extrem de mândri: Untul cel lăptos, Untul cel sărat-afumat şi Untul cel cu leurdă. Am vrut să acoperim o paletă largă de reţete care se bazează pe unt, de la mic-dejun şi până la cină. Astfel, am ajuns la aceste trei variante, care oferă versatilitate în bucătărie şi care, zicem noi, sunt atât de bune încât nu rezistă prea mult pe masă!", spune Mădălina Cocan, CEO Agroserv Măriuţa.

În 2021, cele mai bine vândute produse au fost Laptele, Iaurtul natural şi Smântâna dolofană, acestea fiind accesibile în peste 2.500 de magazine fizice, precum Mega Image, Carrefour, Auchan, Cora, Profi, Carrefour Market/Express, Selgros sau Metro, dar şi online pe Freshful.ro, Bolt Market, sau alte platforme. Produsele Lăptăria cu Caimac pot fi găsite şi în peste 400 de magazine mici şi băcănii.

Producţia de lapte a fermei a ajuns la o capacitate anuală de peste 15.000.000 litri, aceştia fiind utilizaţi pentru fabricarea următoarelor produse: Laptele, Iaurtul natural, Iaurtul de 10, Iaurtul mic, Iaurtul cu miere şi polen, Sana, Laptele bătut, Iaurtul de băut, Iaurtul răcoros, Ayranul, Smântâna dolofană, Smântână proaspătă, Laptele condensat îndulcit, Ciocolata-n lapte,

Caşul zvântat, Brânza proaspătă de vaci, Miezul de brânză, Brânza Măriuţa, Brânza englezească şi Rotocolul de caşcaval, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. tot la 100 lei/kg?

    la cit costa sticla voastra de 1 l lapte in market, 2,10 euro, dublu fata de Occident, sigur intrati repede in faliment.....deja ati vindut 50% din actiuni....primul semn al falimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb