Laurenţiu Baranga a recunoscut că şi-a falsificat diploma de bacalaureat

A.P.
Anticorupţie / 16 octombrie 2020

Laurenţiu Baranga a recunoscut că şi-a falsificat diploma de bacalaureat

Laurenţiu Baranga, fostul şef al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, a recunoscut în faţa procurorilor că şi-a falsificat diploma de bacalaureat, potrivit încheierii de şedinţă a Judecătoriei Sectorului 5, scrie g4media.

"Cu privire la acuzaţiile aduse declar faptul că a existat un moment în viaţa mea când am avut un moment de scăpare, luând o decizie neinspirată, constând în aceea că prin intermediul unei persoane al cărei nume nu mi-l amintesc am reuşit să obţin o diplomă de bacalaureat din care să rezulte că am urmat cursurile liceale şi am obţinut diploma de bacalaureat. Menţionez că acea persoană m-a asigurat de faptul că obţinerea diplomei de bacalaureat va fi legală, întrucât urmasem cursurile liceale de 2 ani şi o şcoală profesională. Nu am urmat cursuri liceale de 4 ani la liceul ..., aşa cum reiese din diploma aflată la dosarul cauzei. Nu am dorit să induc în eroare instituţiile de învăţământ cu care am avut relaţii contractuale, deoarece celelalte diplome dobândite ulterior sunt obţinute pe merit. De asemenea sunt de acord să fac toate demersurile necesare pentru a acoperi prejudiciul cauzat în cauză", a arătat Baranga în declaraţia de inculpat.

În plus, fostul şef al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor arată că este de acord cu plata prejudiciului de 640.000 de lei.

Baranga, care după falsificarea diplomei de bacalaureat a acumulat numeroase titluri şi diplome, inclusiv doctor al Universităţii Valahia din Târgovişte şi cursant la Colegiul Naţional de Apărare, ARACIS, Colegiul Naţional de Afaceri Interne, şi-a cerut scuze instituţiilor "cărora le-a creat un prejudiciu de imagine".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Baranga brancardierul de servici a avut un moment de scapare in viata lui....poate recunoaste si cum s-a scapat pe el cind a dat banii de spaga pentru functia obtinuta

    1. Nu a avut un moment; a existat un moment când a avut un moment ...

      Monumental!. 

    Mare este totuși Grădina Domnului !... Dar nici paznicii Grădinii nu sunt mai prejos. Colegiul Naţional de Apărare, ARACIS, Colegiul Naţional de Afaceri Interne, Ministerul Învățământului, entități ce ar trebui să-și reconsidere tot sistemul de emitere și catalogare publică a oricăror fel de diplome ăntr-un registru național, nu scot nici un cuvânt de cum se poate întâmpla așa ceva? Cu atât mai mult cu cât cazul nu est

    e singular. 

    1. Din puțul gândirii ...!.

    ...

    DE CE ȘI CEI MAI ÎNVERȘUNAȚI ÎN AC. CAZ NU DAU CU PIATRA ?????????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb