Leader Team Broker lansează aplicaţia 24pay în parteneriat cu PayPoint

D.T.
Companii / 27 martie 2023

Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România

Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România

Asigurările de răspundere civilă auto (RCA) emise de Leader Team Broker sunt disponibile, începând din luna martie, şi în aplicaţia 24pay, unde se poate cumpăra poliţa dorită prin scanarea buletinului şi a talonului maşinii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, utilizatorii aplicaţiei 24pay pot obţine, prin intermediul platformei, toate ofertele de poliţe RCA pe care Leader Team Broker le distribuie împreună cu partenerii săi, iar în final o vor alege pe cea care li se potriveşte.

Paşii pe care trebuie să-i urmeze pentru a putea cumpăra poliţa sunt simpli, procesul fiind foarte facil. Documentele necesare cumpărării poliţei (talonul maşinii şi cartea de identitate a proprietarului) se scanează prin aplicaţie, după care clienţii selectează oferta de asigurare dorită, efectuează plata şi primesc poliţa instant, pe mail, arată comunicatul.

Totodată, clienţii vor fi informaţi prin email şi prin aplicaţia 24pay cu privire la expirarea poliţei de asigurare cu 30, respectiv, 7 zile înainte, pentru a-şi putea prelungi asigurarea.

"Ne bucurăm că am lansat parteneriatul cu PayPoint România, respectiv, ne-am înrolat în aplicaţia 24pay, acest lucru reprezentând pentru Leader Team Broker o oportunitate de a veni şi mai aproape de clienţi şi de a le pune acestora la dispoziţie posibilitatea de a accesa oricând oferta noastră de poliţe RCA. Este un proces foarte simplu, intuitiv, care oferă opţiunea ca, doar din câţiva paşi, orice proprietar de autoturism, persoană fizică, să îşi poată asigura rapid maşina. Avantajul de a achiziţiona o poliţă de răspundere civilă auto de la Leader Team Broker prin aplicaţia 24pay este acela că, la noi, clienţii găsesc oferte de la 7 dintre cei mai importanţi asigurători RCA de pe piaţa locală, la preţuri accesibile", a declarat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker de Asigurare.

"Parteneriatul dintre PayPoint şi Leader Team Broker a venit natural, pentru că scopul nostru comun este să oferim servicii sigure şi cât mai diverse clienţilor noştri. Posibilitatea achiziţiei poliţei RCA prin intermediul aplicaţiei 24pay, în doar câţiva paşi simpli, ne aduce şi mai aproape de cei care aleg să folosească soluţia noastră de plată instant şi să salveze timp preţios. Suntem încântaţi de înrolarea în aplicaţia noastră a companiei Leader Team Broker, împreună cu care dorim să dezvoltăm un parteneriat durabil pe mai multe segmente de asigurări, pe măsură ce ne extindem serviciile", a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

Poliţele RCA achiziţionate de la Leader Team Broker acoperă avariile cauzate altor vehicule participante la trafic, cazurile de deces sau de vătămări corporale care necesită sau nu spitalizare, eventualele distrugeri de bunuri, potrivit comunicatului. Totodată, ofertele includ şi clauza de decontare directă, un serviciu care poate fi achiziţionat împreună cu poliţa RCA şi care permite repararea maşinii la asigurătorul clientului, dacă acesta este implicat într-un accident rutier şi vina nu a fost a lui şi doar dacă sunt întrunite cumulativ câteva condiţii. Leader Team Broker de Asigurare oferă, totodată, consultanţă gratuită în caz de daună şi asistenţă la deschiderea dosarului de daună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb