Lenovo lansează o soluţie Cyber Resiliency as a Service, bazată pe AI

F.D.
Companii / 15 mai

Lenovo lansează o soluţie Cyber Resiliency as a Service, bazată pe AI

Lenovo lansează noua soluţie Cyber Resiliency as a Service (CRaaS) bazată pe inteligenţa artificială, care valorifică datele telemetrice ale dispozitivelor Lenovo şi portofoliul de software de securitate Microsoft, inclusiv Microsoft Copilot for Security şi Defender for Endpoint, conform unui comunicat de presă al companiei.

Cu ajutorul AI, care oferă protecţie pe mai multe niveluri, noua soluţie integrează o vizibilitate mai mare în ceea ce priveşte protecţia cibernetică, detecţia, capacitatea de reacţie şi de redresare la nivelul mediilor şi dispozitivelor digitale în cazul unui atac. Acest lucru aduce beneficii clienţilor, ajutându-i să opereze mai sigur la nivel de dispozitive, utilizatori, aplicaţii, date, reţele şi servicii cloud, contribuind la menţinerea continuităţii activităţii în cazul unor atacuri.

Securitatea rămâne o prioritate pentru liderii de afaceri din cauza diverselor tendinţe din piaţă şi din domeniul tehnologiei, cum ar fi trecerea la modul de lucru hibrid, adoptarea tot mai frecventă a inteligenţei artificiale şi volumul tot mai mare de date şi dispozitive. În cea de-a treia ediţie a sondajului anual global realizat de Lenovo în rândul Chief Information Officers (CIO), 51% dintre CIO au declarat că securitatea cibernetică rămâne o prioritate de top pentru departamentul IT, iar 65% au declarat că gestionarea confidenţialităţii şi securităţii datelor reprezintă o provocare.

"Lenovo Cyber Resiliency as a Service ajută liderii de afaceri să aibă o mai mare vizibilitate asupra întregului portofoliu prin intermediul unui singur panou de control", a declarat Marc Wheelhouse, Chief Security Officer, Lenovo Solutions and Services Group. "Seturile puternice de instrumente integrate, inteligenţa artificială şi automatizarea oferă o mai mare eficienţă în analizarea tuturor înregistrărilor, soluţionarea tuturor alertelor şi contribuie la eliminarea zonelor fără vizibilitate, permiţând utilizatorilor să identifice, să izoleze şi să blocheze ameninţările. Lenovo CRaaS simplifică achiziţiile de securitate prin oferirea unei soluţii complete care beneficiază de întreaga performanţă a pachetului de securitate Microsoft, fiind gestionată integral de Lenovo."

Adoptarea unui serviciu administrat de rezilienţă cibernetică ajută la îmbunătăţirea productivităţii şi la eficientizarea activităţii companiei prin degrevarea personalului IT de sarcini laborioase şi consumatoare de timp, contribuind astfel la scăderea costurilor generale. Având la dispoziţie sute de instrumente de securitate din care pot alege, multe companii sunt obişnuite să combine soluţii disparate pentru a crea o arhitectură de securitate coerentă.

"Clienţii Lenovo doresc protecţie şi vizibilitate extinse în cadrul organizaţiilor din care fac parte, o abordare de tip zero-trust şi sisteme automatizate de securitate şi conformitate, în paralel cu optimizarea relaţiilor cu furnizorii şi gestionarea eficientă a costurilor tehnologice. Lenovo Cyber Resiliency as a Service este soluţia noastră completă, care ajută organizaţiile să facă faţă în mod eficient atacurilor cibernetice sofisticate şi tot mai frecvente, răspunzând în acelaşi timp şi altor provocări în materie de securitate cibernetică, cum ar fi conformitatea cu reglementările şi constrângerile bugetare", a declarat Wheelhouse.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb