"Leo Burnett" a realizat o nouă campanie pentru Prigat

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 8 februarie 2006

Campania de susţinere a produsului Prigat cu Pulpă, lansată în luna noiembrie anul trecut, se îmbogăţeşte cu un nou spot TV intitulat "Tavanul", execuţie care urmează spotului de lansare "Papucul". Comunicarea continuă pe linia strategică începută de Prigat acum un an avînd la bază ideea că Prigat este energie naturală.

Irina Subulica - copywriter, a precizat: "De această dată este vorba de un spot pentru noua categorie creată de Prigat: Prigat cu Pulpă, al doilea spot sub sloganul < Şi mai mult fruct. Şi mai multă energie >. După spotul < Papucul >, spotul < Tavanul >, care se difuzează deja pe posturile TV, s-a vrut încă de la început a fi o idee şi mai îndrăzneaţă. Păstrînd conceptul < Energie naturală >, noua execuţie exagerează şi mai tare energia pe care ţi-o dă băutura. Mai ales cînd mai mulţi băutori de Prigat îşi unesc forţele.

Astfel, fără să vrea desigur, o gaşcă de petrecăreţi îşi trimit prietenul pe care îl aniversează direct prin tavan, spre surpriza nu chiar plăcută a vecinilor de la etajele sup

erioare. Astfel, campania Prigat a ajuns deja la a cincia execuţie iar exagerările extra-energiei promit a fi din ce în ce mai surprinzătoare".

Prigat este prima gamă completă de băuturi răcoritoare necarbonatate fără conservanţi produsă în România (juice, nectar şi still drink) prin implementarea unei noi tehnologii de îmbuteliere la fabrica Quadrant Amroq Beverages din Bucureşti, o investiţie în valoare de 4,5 milioane de dolari finalizată în noiembrie 2004.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb