Leroy Merlin va inaugura în luna octombrie cel de-al 22-lea magazin din România şi primul din Piteşti

R.S.
Miscellanea / 25 septembrie

Leroy Merlin va inaugura în luna octombrie cel de-al 22-lea magazin din România şi primul din Piteşti

Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, va inaugura, săptămâna viitoare, pe 2 octombrie, cel de-al 22-lea magazin din România şi primul din municipiul Piteşti. Situat în noul parc de retail Piteşti Shopping Park, cu un spaţiu de cca. 9.000 de metri pătraţi, magazinul se diferenţiază prin oferta vastă de produse, soluţii şi servicii, respectiv preţuri mici în fiecare zi, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, noul Leroy Merlin Piteşti va fi deschis publicului de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 şi duminica între 08:00 şi 20:00. 

Noua unitate comercială, amplasată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu 180B, va oferi clienţilor o gamă variată de produse şi servicii, inclusiv soluţii pentru baie, bucătărie, grădină, precum şi o selecţie diversificată de vopsele decorative. De asemenea, magazinul va pune la dispoziţie o varietate de gresie, parchet şi alte materiale pentru acoperirea pardoselilor.

Un element distinct al acestuia va fi zona special amenajată de expunere, unde clienţii vor putea găsi inspiraţie pentru proiectele lor de renovare sau amenajare.

"Decizia de a deschide un magazin Leroy Merlin în Piteşti vine ca răspuns firesc la nevoile şi cererea ridicată din această regiune. Cu un număr de locuitori în creştere şi un salariu mediu printre cele mai ridicate din România, Piteştiul se află în top 15 oraşe din ţară. De asemenea, am observat un interes semnificativ din partea locuitorilor, cu peste 200.000 de accesări ale site-ului nostru din Piteşti în ultimele luni. Deschiderea acestui magazin ne permite să răspundem mai bine cerinţelor locale şi să aducem mai aproape de comunitate soluţiile noastre de amenajare şi construcţii, la calitatea optimă şi preţuri mici, în fiecare zi", declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Clienţii Leroy Merlin din Piteşti vor avea la dispoziţie o gamă variată de opţiuni de cumpărare care facilitează accesul la produsele dorite într-un mod convenabil, eficient şi la preţuri mici, în fiecare zi. Printre aceste opţiuni se numără Rezervă şi Ridică, care le permite să rezerve produsele online şi să le ridice personal din magazin în termen de două ore. Pentru o experienţă de cumpărare şi mai rapidă, Comandă Telefonică este disponibilă pentru cei care preferă să plaseze comenzi direct prin telefon, se menţionează în comunicat.

În plus, Comandă Online cu Livrare le oferă posibilitatea de a comanda produsele online şi de a le primi direct acasă, facilitând astfel cumpărăturile fără a părăsi confortul propriei locuinţe. Totodată, Aplicaţia Mobilă Leroy Merlin le oferă acces la întreaga gamă de produse disponibile în magazin, precum şi la secţiunea "Inspiraţie", care include articole şi tutoriale video ce oferă idei şi soluţii pentru proiectele de amenajare şi renovare ale casei şi grădinii.

În ceea ce priveşte locaţia, Leroy Merlin a ales Shopping Park Piteşti ţinând cont de mai mulţi piloni strategici. În primul rând, centrul comercial se aliniază perfect cu valorile şi poziţionarea Leroy Merlin, oferind un mediu care reflectă standardele companiei. În plus, preţul corect al locaţiei a fost un aspect crucial, asigurând un raport favorabil între costuri şi beneficiile aduse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb