Libra Internet Bank acordă finanţare prin programul Kogâlniceanu

F. A.
Bănci-Asigurări / 5 martie 2012

Începând din această lună, Libra Internet Bank va acorda finanţare IMM-urilor în calitate de partener în cadrul programului Kogâlniceanu, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Programul Kogâlniceanu pentru întreprinderile mici şi mijlocii are ca obiectiv dezvoltarea IMM-urilor prin facilitarea accesului la obţinerea de finanţări cu dobânzi subvenţionate pentru a suplini nevoile curente de lichiditate.

Prin intermediul programului, clienţii au posibilitatea de a aplica pentru subvenţionarea parţială a dobânzii unui credit bancar şi acordarea unei garanţii guvernamentale pentru creditul respectiv. Banca va putea acorda beneficiarilor linii de credit de până la 125 .000 lei cu dobândă subvenţionată de până la 70%, calculată pentru linia de credit, dar nu mai mult de 6,5% an din soldul sumei utilizate. De asemenea în cadrul programului, IMM-urile beneficiază de garanţie din partea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru întreprinderile Mici şi Mijlocii cu care Libra Internet Bank a semnat o convenţie specială în cadrul acestui program.

Emil Bituleanu, Preşedinte Libra Internet Bank, a declarat: "Libra Internet Bank este în mod tradiţional orientată către sprijinirea IMM-urilor şi de aceea acest parteneriat este unul strategic, important pentru planurile pe termen mediu şi lungi ale băncii. Prin parteneriatul cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii (AIPPIMM) subliniem încă o dată angajamentul pe care ni l-am luat faţă de IMM-uri de a le oferi cele mai bune soluţii financiare. Suntem conştienţi că IMM-urile trebuie susţinute şi încurajate constant şi de aceea prin acest parteneriat urmărim să ne atingem un obiectiv important".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb