Licitaţie de peste 856.000 de lei pentru proiectarea de suprafeţe de mişcare la Aeroportul Ghimbav

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 23 februarie 2017

Licitaţie de peste 856.000 de lei pentru proiectarea de suprafeţe de mişcare la Aeroportul Ghimbav

Consiliul Judeţean Braşov a lansat licitaţia în vederea derulării proiectării pentru o serie de lucrări necesare definitivării investiţiei de la aeroportul Ghimbav. Astfel, până în data de 24 aprilie, proiectanţii îşi pot depune ofertele în vederea efectuării proiectelor tehnice la Calea de rulare Alfa, pentru platforma de îmbarcare-debarcare şi extinderea reţelelor de canalizare şi drenaj aferente pistei de decolare-aterizare.

Costul total al acestor lucrări de proiectare este estimat la suma de 856.473 de lei, fără TVA. Proiectele ar urma să fie definitivate în termen de cel mult 75 de zile de la semnarea contractului. Pe lângă proiectele în sine, câştigătorul licitaţiei va trebui să se ocupe şi de avizele necesare demarării lucrărilor (Certificatul de Urbanism, DTAC, DTOE, Documentaţii pentru obţinerea Acordurilor şi Avizelor prevăzute în Certificatul de Urbanism, Caiete de sarcini), dar şi să ofere aistenţă tehnică pe parcursul derulării acestui contract. Valoarea garanţiei de participare la licitaţie este de 8.500 de lei.

Una dintre condiţiile impuse pentru participarea la această licitaţie în conformitate cu anunţul postat pe SEAP este şi ca media cifrei de afaceri anuală a ofertanţilor pe ultimii 3 ani, 2013, 2014, 2015, să fie mai mare sau cel puţin egală cu 1.000.000 lei. De asemenea, CJ Braşov a impus pe lista condiţiilor şi faptul ca, în ultimii 3 ani, ofertanţii să fi prestat servicii de natură şi complexitate similară/comparabilă cu serviciile ce fac obiectul contractului în valoare cumulată de minimum 850.000 lei fără TVA. Se consideră servicii de complexitate similară serviciile de proiectare pentru realizarea de construire/extindere/reabilitare infrastructură aeroportuară.

IPTANA a prezentat studiul de fezabilitate revizuit pentru finalizarea construcţiei Aeroportului de la Ghimbav la finele anului trecut. În conformitate cu studiul de fezabilitate aprobat de plenul CJ Braşov valoarea investiţie (fără TVA) este de 47.921.330 euro, din care construcţii + montaj totalizează 31.212.730 euro. Valoarea investiţiei cu tot cu TVA este însă de 57.505.596 euro. Preşedintele CJ Braşov, Adrian Veştea, a precizat că în bugetul pe 2017 al judeţului vor fi alocate 10 milioane de euro exclusiv pentru lucrările de la aeroport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb