Licitaţie pentru campania de informare cu privire la pensiile private

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 3 ianuarie 2007

Licitaţie pentru campania de informare cu privire la pensiile private

Bugetul campaniei - 1 milion de euro

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private va organiza o licitaţie la începutul lui 2007 pentru o campanie de informare cu privire la pensiile private, pentru care estimează un buget de producţie de un milion de euro, au declarat reprezentanţi ai CSSPP. "Campania îşi propune să crească încrederea populaţiei în pensiile private şi să construiască o imagine pozitivă a CSSPP", a declarat Florentina Ştefănescu, director de comunicare CSSPP, pentru NewsIn. Potrivit acesteia, campania va oferi informaţii cu privire la organizarea şi funcţionarea sistemului de pensii private.

Bugetul campaniei este estimat la aproximativ un milion de euro. Ştefănescu a explicat că CSSPP îşi doreşte ca această sumă să acopere doar partea de producţie, iar difuzarea în presă să fie gratuită. Ea a adăugat că nu s-au definitivat discuţiile cu media pe care va rula campania.

De asemenea, Ştefănescu a infirmat unele informaţii apărute în presă, potrivit cărora campania ar dispune de un buget de trei milioane de euro.

Finanţarea cheltuielilor legate de campanie se face prin Minis­terul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei (MMSSF), care va face şi selectarea furnizorilor de servicii (agenţiile de publicitate - n.r.) pentru această campanie, potrivit reprezentantului CSSPP. Fondurile vor proveni dintr-un împrumut de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

În 2007, vor fi implementate în România noile componente ale sistemului de pensii adminis­trate privat, respectiv pensiile facultative (potrivit Legii nr. 204/2006), care vor fi funcţionale din luna februarie şi pensiile obligatorii (potrivit Proiectului de modificare a Legii nr. 411/2004, care se află în dezbatere şi care va fi funcţional din a doua jumătate a anului viitor). Companiile de pensii facultative şi administratorii de fonduri de pensii facultative vor începe colectarea de contribuţii de la participanţi din luna februarie a anului 2007.

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) este o autoritate administrativă autonomă, cu personalitate juridică, aflată sub controlul Parlamentului României, care reglementează, coordonează, supraveghează şi controlează activitatea de pensii private pe întreg teritoriul ţării. Potrivit statutului său, CSSPP trebuie să asigure stabilitatea şi eficienţa sistemului de pensii private în interesul celor care participă (contribuie) şi beneficiază de pensie privată, dar să şi supravegheze transparenţa sistemului prin informarea periodică a participanţilor şi a publicului larg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb