Licitaţie pentru firma de avocatură a "EnergoNuclear"

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 27 iulie 2009

"EnergoNuclear", compania de proiect care va realiza Unităţile 3 şi 4 ale Centralei de la Cernavodă, va plăti unei companii de avocatură 700.000 euro, fără TVA, pentru servicii de asistenţă juridică, pentru realizarea activităţilor din perioada de pre-proiect a companiei. "Contractul va fi atribuit unei companii de avocatură cu renume şi experienţă relevantă în domenii de avocatură specializată precum: achiziţii publice, proiecte de investiţii, proiecte de finanţări, autorizări, drept corporativ şi comercial", se arată în caietul de sarcini al anunţului de participare publicat de companie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Potrivit NewsIn, contractul are o durată de un an din momentul atribuirii şi va fi finanţat din surse proprii.

Termenul-limită de depunere a ofertelor este 5 august, dată la care vor fi deschise ofertele. Garanţia de participare este de 7.000 euro, fără TVA. Consultantul va oferi "EnergoNuclear" asistenţă juridică inclusiv în pregătirea, revizuirea şi negocierea contractelor de vânzare a energiei electrice, precum şi asistenţă juridică referitor la procesele ce vor trebui respectate de către companie pentru a securiza depozitarea deşeurilor şi pentru servicii de stopare a funcţiunii reactoarelor.

Nuclearelectrica şi cei şase investitori, ArcelorMittal, CEZ, GdF-Suez, Enel, Iberdrola şi RWE Power, au semnat, la 20 noiembrie 2008, Acordul Investitorilor pentru înfiinţarea companiei de proiect (SC EnergoNuclear SA) care va construi, pune în funcţiune şi exploata Unităţile 3 şi 4 de la CNE Cernavodă. În urma negocierilor, s-a decis ca împărţirea acţiunilor între partenerii de proiect să fie astfel: Nuclearelectrica - 51%, CEZ - 9,15%, GdF-Suez - 9,15%, Enel - 9,15%, RWE Power - 9,15%, iar ArcelorMittal şi Iberdrola, fiecare câte 6,2%. Unităţile 3 şi 4 ar urma să fie puse în funcţiune după 2016

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb