Liderii USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat constituirea Alianţei Dreapta Unită

F.D.
Politică / 18 decembrie 2023

Liderii USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat constituirea Alianţei Dreapta Unită

Preşedinţii USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat, luni, constituirea Alianţei Dreapta Unită, în perspectiva alegerilor din anul 2024, relatează Agerpres.

"Este un moment special, un moment al speranţei pentru schimbare în România. Anunţăm astăzi cele trei partide: Forţa Dreptei, Partidul Mişcarea Populară şi Uniunea Salvaţi România - Alianţa Dreapta Unită. Este alianţa care va înlătura acest regim al minciunii, sărăciei şi nedreptăţii de la putere în anul 2024. Le mulţumesc domnilor preşedinţi Eugen Tomac şi Ludovic Orban, le mulţumesc tuturor colegilor din conducerile executive reunite ale celor trei partide (...) pentru maturitatea de care au dat dovadă, pentru generozitatea de a pune bazele acestei construcţii de care România are atâta nevoie. Pesedismul a ajuns la putere în România printr-o fraudă colosală şi nemaiîntâlnită al cărei autor este preşedintele actual, preşedintele pe final de mandat, Klaus Werner Iohannis. El este cel care a dat gratuit voturile care fuseseră de dreapta şi le a pus în sacoşa PSD", a afirmat Drulă, într-o conferinţă de presă comună a celor trei preşedinţi, după reuniunea forurilor de conducere.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat că este "o zi cu adevărat importantă pentru România".

"Astăzi este o zi cu adevărat importantă pentru România, pentru milioane de români care aşteptau un mesaj de unitate. Iată că astăzi aici în incinta Palatului Parlamentului dăm semnalul unităţii prin Alianţa Dreapta Unită. Adevărata opoziţie este aici în faţa dumneavoastră şi este pregătită de cele mai mari provocări pentru anul 2024, adevărata opoziţie s-a creat şi a creat aici în faţa dumneavoastră un pol politic care va schimba din rădăcini mersul lucrurilor", a precizat Eugen Tomac.

"Astăzi nu cred că avem voie să lăsăm românii să aleagă din nou între două rele, adică coaliţia imposturii şi trădării formate din PSD şi PNL şi opoziţia cu claxon şi cu caroserie care a fost inventată de PSD şi PNL, astăzi românii nu mai au de ales între două rele. Astăzi noi construim alături de ei soluţia cea bună", a spus şi Ludovic Orban.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. USR frati de cruce cu Basescu,

    cine seamana se aduna,

    la nevoie probabil ar face alianta si cu AUR,numai sa fie ,la putere 

    1. partidele de dreapta dc se unesc, intr-o coalitie, pot castiga alegerile. aici intra si aur, dar si pnl.

      partudul saraciei, psd, ai al baronilor hoti poate fi invins doar asa 

      O adunatura de politicieni,fara principii,fara programe ptr. tara,

      NUMAI cu interesele personale,degeaba castiga alegerile,

      Romania tot perdanta iese,ca si pana acum 

      o,da.

      Te umfla rasu,cand vezi ca toata pelagra urat mirositoare din parlament,plus partidul betivului care a stapanit romania 10 ani,lasand in urma lor cat timp au fost la guvernare numai saracie si jale isi dau mana in asazisa coalitie de dreapta care cica vor castiga alegerile si implicit puterea in 2024. Facandu _si curaj ca si gaina inainte de taiere,am vazut niste figuri de trista amintire in persoana lui orban,drula si tomac,care scriau niste versuri fara a spune ceva. Orban,avea CLONDIRU de TUICA la piept,DRULA tinea in mana o RANGA,iar TOMAC se visa sef dar nu in romania ci in UCRAINA. Fereasca dumnezeu ca aceasta ADUNATURA sa puna mana pe romania ca atunci romanii vor simti ce inseamna dtreapta. Din peisaj,lipseau unii de la PNL,care doresc si ei PNL in randul acestei coaliti TOXICE pentru TARA. Romani,daca vreti sa dati TARA pe mana acestor NEICA NIMENI,HRAPARETI,nu aveti decat,numai ca dupa,o sa va plangeti de mila. Dale doamne romanilor mintea cea de pe urma.!

      Esti,ca sa spun asa slab de minte

    Au mai câștigat alegerile și am văzut ce au facut și cum a ajuns România din vina dreptei unite

    Totul e bine si frumos pana la impartirea ciolanului .Carui partid i se va arata o halca buna va dezerta fara regrete.E politica traditionala de pe plaiurile romanesti.Si nu de azi de miine ci de la constituirea statului modern ROMANIA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb