"Părinţii voştri nu s-au luptat cu nazismul pentru ca voi să ascultaţi ordinele Kievului"

LIDERUL RUS VLADIMIR PUTIN, CĂTRE UCRAINENI: "Părinţii voştri nu s-au luptat cu nazismul pentru ca voi să ascultaţi ordinele Kievului"

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional #Adevărul - prima victimă / 25 februarie 2022

Vladimir Putin

Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat ieri dimineaţă, într-un discurs televizat, că Rusia începe "o operaţiune militară" în Ucraina, subliniind că, în cazul unui atac la adresa Rusiei, duşmanii vor fi "doborâţi şi distruşi".

"Am luat decizia pentru o operaţiune militară. Acţiunile noastre reprezintă autoapărare faţă de ameninţările la adresa noastră", a declarat Putin, cerându-le militarilor ucraineni să depună armele şi să plece acasă. "Părinţii voştri nu s-au luptat cu nazismul pentru ca voi sa ascultaţi acum ordinele Kievului", a subliniat liderul de la Kremlin.

"Acum, cu extinderea NATO în Est, situaţia pentru ţara noastă este periculoasă", a mai afirmat Putin, adăugând: "NATO vrea să se extindă şi mai mult. Nu ne mai putem uita la ce se întâmplă. Au trecut linia roşie".

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a subliniat că Moscova urmăreşte să impună un statut "neutru" Ucrainei, să demilitarizeze ţara şi să elimine "naziştii" care se află acolo. Peskov a mai spus că nimeni nu vorbeşte despre ocuparea Ucrainei, iar folosirea acestui termen este "de neacceptat".

Kremlinul a transmis că operaţiunea militară împotriva Ucrainei va dura atât cât timp este nevoie, în funcţie de "rezultatele" sale, iar scopul atacului este doar apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev.

La rândul său, Ministerul rus al Apărării a anunţat că forţele armate ruse au neutralizat apărarea aeriană a Ucrainei şi au distrus infrastructura bazelor aeriene ucrainene, în cadrul operaţiunii militare lansate de Moscova.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. nazismul e ilegal daca nu stiai, tu arunci armata si rachetele in lupta cu fantomele istoriei cand o poti face legal in instanta daca ai dovezi sa demonstrezi nazismul azi .... in schimb nici o vorba sa le spui ucrainienilor despre Holodomor ce l-ai negat dar il aduci in actualitate ca "bonus" ucrainienilor din zilele noastre doar asa ca n-ai mama , n-ai tata "iti iei la omor" fratii si surorile si nu trebuie sa se bage nimeni in familia voastra ca ne "dai foc la toti"?

    1. Putin poate fi infrant usor daca toata populatia Ucrainei iese in pietele centrale din toate orasele si manifesteaza impotriva razboiului si a lui Putin.

      In fata unei asemenea reactii nu va mai putea face nimic. Absolut nimic! 

    8 milioane de ucrainieni au murit de foame premeditat in 1930 din cauza conducerii rusesti.

    Hau sa spunem adevarul nu intoxicatie ruseasca de 2 bani 

    Un dement psihopat. Acesta e Putin.

    1. ....de acord ..dar cum scapam de EL.Aceasta persoana,daca va uitati si la mimica lui cand tine discursuri,nu are nici un scrupul. El este in stare sa apeleze la orce mijloace.chiar si la arme nucleare de distrugere in masa De fapt s-a si exprimat ca cei ce vor sa-l atace,consecintele vor fi de natura istorica...... Ce inseamna aceasta ???.Chiar si dupa o eventuala incetinire a invaziei el tot timpul o sa aiba in viziunea lui (dement psihopat fiind) o pregatire pentru o noua actiune spre flancul de est inspre tarile care fac parte din NATO. El este alesul pe veci al Rusiei,vrea sa intre in istorie .PS. Iar noi.si urmasii nostrii.vom fi mereu cu gandul si spaima unei noi demente actiuni a le lui Putin.PS. De la americani ,cazurile....Abraham Lincoln,John.F.Kennedy trebuie mutate si spre Rusia.,altfel nu vom mai putea dormi noaptea pana o sa traiasca Putin (pe veci presedinte)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb