Life Dental Spa, investiţii de peste 2 milioane de euro în deschiderea a cel puţin 5 noi clinici stomatologice în ţară

V.G.
Companii / 17 ianuarie 2023

Life Dental Spa, investiţii de peste 2 milioane de euro în deschiderea a cel puţin 5 noi clinici stomatologice în ţară

Life Dental Spa şi-a bugetat investiţii de peste 2 milioane de euro în acest an, ce vizează deschiderea a cel puţin cinci noi cabinete dentare, arată un comunicat remis redacţiei.

Potrivit datelor Life Dental Spa, extinderea reţelei şi apetitul tot mai ridicat al românilor pentru tratamente realizate cu o tehnică modernă, folosită în Statele Unite şi în Occident, completate de o echipă medicală de profesionişti, au făcut ca afacerile Life Dental Spa să se dubleze de la un an la altul, iar planurile de dezvoltare vor continua şi în acest an.

"Inovaţia în domeniul medical, cu precădere în ramura stomatologiei, vine tocmai din curajul de a aduce pe piaţă soluţii moderne, certificate şi brevetate în Occident, dar calibrate pe puterea de cumpărare a românilor. Business-ul Life Dental Spa a crescut sănătos, organic, am ajuns la 10 clinici dentare echipate cu tehnologii de ultimă generaţie, cu o echipă medicală de formată din peste 80 profesionişti, ceea ce a condus la dezvoltare accelerată şi la rezultate peste aşteptări. Ţinta pentru anul în curs, odată cu deschiderea de noi locaţii, va fi tot o dublare a afacerilor Grupului de firme din spatele Life Dental Spa, la peste 20 milioane de euro", a declarat Dr. Cristina Obreja, medic specialist laser dentar şi cofondator Life Dental Spa.

Investiţii de peste 2 mil. EUR în 2023 pentru cel puţin cinci locaţii noi: "Căutăm parteneri alături de care să ne dezvoltăm"

Potrivit sursei citate, echipa Life Dental Spa are în plan deschiderea a cel puţin cinci noi clinici stomatologice dotate cu tehnologie de vârf, iar pe listă sunt mai multe oraşe din ţară.

"Ne uităm cu atenţie spre oraşe precum Ploieşti, Timişoara, Constanţa, Târgu Mureş, Galaţi, Craiova, Giurgiu, Bacău sau Suceava. Analizăm inclusiv posibilitatea de a deschide în toate acestea sau şi în altele noi, în funcţie şi de capacitatea de a identifica parteneri care să se alăture business-ului nostru. Luăm în calcul inclusiv locaţii existente, cu echipe medicale care îşi doresc să meargă la nivelul următor şi suntem deschişi să colaborăm cu antreprenori sau intraprenori care vor să investească, alături de noi, pentru un return-on-investment într-un timp foarte scurt", a declarat Ştefan Obreja, investitor şi cofondator Life Dental Spa.

Potrivit reprezentantului Life Dental Spa, bugetul de investiţii pentru o locaţie în regim de parteneriat porneşte de la 20.000 de euro pentru o participaţie minoritară din afacere şi poate ajunge până la 49% din business.

"Am decis ca din acest an să ne extindem la nivelul ţării şi sub diferite forme de parteneriate, alături de antreprenori, medici sau clinici dentare care vor să aibă un ROI garantat. Domeniul stomatologic este o afacere sigură, indiferent de situatia economică a unei ţări, conflicte politice sau un context oarecum nefavorabil ori sensibil, cum poate fi în alte industrii. Oamenii au nevoie să îşi îngrijească dantura indiferent de ce se întâmplă în exterior. Este o investiţie cu risc minim de eşec", a mai punctat Ştefan Obreja.

România, destinaţie turistică medicală: preţurile pot fi şi de 4-5 ori mai accesibile decât în Vest

Potrivit datelor Life Dental Spa, preţurile serviciilor stomatologice din România sunt şi cu până la 75% mai accesibile decât cele practicate în Vest, iar interesul pentru turismul medical a crescut în mod continuu de la un an la altul.

"După mai mult de doi ani de la declanşarea pandemiei, turismul medical redevine o practică de succes în România. Preţurile pentru un implant dentar, de exemplu, pornesc de la 400 de euro şi pot ajunge şi la 1.000 de euro. Spre comparaţie, atât în Europa de Vest, cât şi în SUA, preţurile unei astfel de proceduri sunt şi de 4, chiar de 5 ori mai mari. În cazul în care vorbim de intervenţii mai complexe, de tipul unor lucrări protetice, tratamentul unei paradontoze, a bolilor gingivale sau chirurgie dentară, unde tarifele sunt şi de ordinul miilor de euro sau de dolari, diferenţa de preţ creşte simţitor pentru tratamentele realizate în afara ţării. Ne bazăm foarte mult pe expertiza celor peste 80 de medici specialişti din cele 10 clinici Life Dental Spa de la nivelul întregii ţări, unde efectuăm tratamente fără durere, cu laser, la cele mai înalte standarde de calitate disponibile în România în acest moment", a mai precizat Dr. Cristina Obreja.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb