LIFE IS HARD lansează 24Broker.ro şi 24Consultant

A.D.
Comunicate de presă / 15 octombrie

Sursa foto: Life is Hard

Sursa foto: Life is Hard

LIFE IS HARD, lider în digitalizarea industriei asigurărilor la nivel naţional, anunţă lansarea a două soluţii tehnologice ce vin în completarea portofoliului platformei 24Broker: 24Broker.ro - comparator de preţuri pentru asigurări - şi 24Consultant - aplicaţie pentru gestionarea portofoliului de clienţi şi a poliţelor. Anunţurile au fost făcute în cadrul celei de-a 8a ediţii a conferinţei anuale Transylvania Insurance Days, ce a avut loc pe 9-10 octombrie la Cluj, se arată într-un comunicat la redacţie.

Atfel, utilizatorii pot compara tarifele asigurărilor de RCA, locuinţe şi travel într-un singur loc, obţinând rezultate de la majoritatea companiilor de asigurări din România. 24Broker.ro se integrează cu aplicaţia 24Consultant şi platforma 24Broker, oferindu-le posibilitatea brokerilor de asigurări parteneri să emită pentru clienţii lor poliţe de asigurare. Datele pot fi introduse cu uşurinţă şi, în mai puţin de un minut, se obţin ofertele pentru oricare din cele 3 categorii de asigurări.

Automatizările şi integrarea dintre cele 3 instrumente: platforma 24Broker, website-ul 24Broker.ro şi aplicaţia 24Consultant oferă un ecosistem pus la dispoziţia consultanţilor şi clienţilor care returnează datele relevante aferente asigurărilor, astfel încât emiterea poliţelor să se facă în cel mai scurt timp oferit de o platformă insurtech din România.

Potrivit comunicatului, altă noutate adusă la Transylvania Insurance Days 2024 este lansarea aplicaţiei 24Consultant destinată consultanţilor în asigurări care poate fi uşor accesată de oriunde. Aplicaţia va fi lansată în mai multe etape, cu prima versiune concentrându-se pe funcţionalităţi esenţiale precum înrolarea consultanţilor, autentificarea securizată, gestionarea clienţilor şi vizualizarea informaţiilor despre poliţe şi contracte.

"Aceste dezvoltări tehnologice au ca scop digitalizarea şi simplificarea pieţei de asigurări din România. Ele sunt menite să sprijine consultanţii şi brokerii în activitatea lor zilnică, permiţându-le să se concentreze mai mult pe consilierea clienţilor şi mai puţin pe aspectele administrative. Prin 24Broker.ro şi 24Consultant, ne propunem să facilităm atât achiziţia, cât şi intermedierea asigurărilor, făcându-le mai accesibile şi mai eficiente pentru toţi participanţii din piaţă", a declarat Cristian Filimon, Directorul Diviziei Tomorrow, din cadrul LIFE IS HARD.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5603
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9644
Gram de aur (XAU)Gram de aur389.2309

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb