LifeBox estimează o creştere cu 50% a vânzărilor de meniuri sănătoase de Paşte

A.P.
Companii / 23 aprilie 2021

LifeBox estimează o creştere cu 50% a vânzărilor de meniuri sănătoase de Paşte

LifeBox estimează că vânzările meniurilor speciale de Paşte vor creşte cu 50% în acest sezon, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În plus, compania anticipează că românii vor cheltui aproximativ 350 de lei pentru un meniu cu preparate sănătoase de Paşte, în cele trei zone în care este prezentă compania: Bucureşti, Cluj şi Oradea, scrie un comunicat de presă al companiei.

Estimările companiei vin în contextul lansării unui meniu special de Paşte, care va conţine 13 preparate tradiţionale şi nu numai, pregătite într-o manieră mai sănătoasă şi adaptate nevoilor şi obiceiurilor de consum ale clienţilor LifeBox. Astfel, aceştia au posibilitatea să îşi compună propriul meniu de Paşte alegând din preparate pregătite cu carne sau vegetariene, cu preţuri pornind de la 25 lei, până la 159 lei, în funcţie de produs.

"Misiunea noastră de a aduce pe masa românilor preparate sănătoase şi gustoase continuă şi în această perioadă specială a sărbătorilor pascale. Meniul de Paşte din acest an a fost special gândit şi creat pentru a le oferi clienţilor preparate tradiţionale gustoase, pregătite într-un mod sănătos, dar şi ca urmare a solicitărilor venite din partea acestora. Ne bucură să vedem că tot mai mulţi români adoptă un stil de viaţă sănătos şi suntem întotdeauna încântaţi să dăm curs solicitărilor în acest sens", au declarat cofondatorii LifeBox.

Iubitorii de carne şi preparate tradiţionale vor putea regăsi în meniul special pentru sărbătorile pascale friptura de ciolan de miel slow cooked cu sos brun şi salată de primăvară, drob de curcan cu verdeţuri de sezon, stufat de pulpă de miel cu reducţie de vin roşu, leurdă şi ceapă verde în sosul casei de roşii cu busuioc, Coquelet de Bretania umplut cu portocale roşii, ghimbir şi rozmarin, salată de sfeclă la aburi, morcov, ardei copt şi susan, file Cod Loins sălbatic la cuptor cu sos din vin roşu, măsline verzi siciliene, roşii uscate şi boabe de edamame la aburi şi o garnitură de piure de cartofi şi conopidă rumenită în unt, ceapă verde, salsa de trufe şi salată de varză, baby spanac şi morcovi.

De asemenea, meniul este completat şi cu deserturi, mai exact 3 tipuri de cozonac: cel tradiţional cu nucă, cacao şi stafide, cel însiropat fix cât trebuie, dar şi un sortiment special - cozonacul low carb.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb