LIVIU DRAGNEA:  "Cioloş minte cu neruşinare; nici la cel mai mic salariu Teleorman nu este pe ultimul loc"

S.A.
Ziarul BURSA #Politică / 6 decembrie 2016

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a răspuns, la Adevărul Live, premierului Dacian Cioloş, care se întreba ieri de ce judeţul Teleorman, condus de Dragnea timp de 12 ani, este campion la ajutoare sociale.

Liderul PSD a vorbit despre planurile de guvernare, a exclus o posibilă alianţă cu PNL după alegeri şi a trasat câteva direcţii în politica externă.

Dragnea a afirmat: "Iniţial nu am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui prim-ministru în funcţie. Să fii prim-ministru în funcţie şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, deci o parte din ţara pe care tu vrei să o conduci, eu nu cred că s-a mai întâmplat undeva în lume şi nu s-a întâmplat niciodată în România. Pe de altă parte, aşa cum se dă tehnocrat domnul Cioloş, sigur, un CV foarte frumos, te-ai fi aşteptat de la acest om care, teoretic, ar trebui să fie un om al cifrelor, să spună adevărul, să dea date reale. Încep cu nişte cifre pentru rigoare. A vorbit de asistaţii social. Eu nu ştiu dacă Dacian Cioloş înţelege ce înseamnă asistat social, dacă are habar despre asta".

Preşedintele PSD a respins afirmaţiile că cei mai mulţi asistaţi social s-ar afla în judeţul pe care l-a condus ca şef al Consiliului Judeţean.

Dragnea a precizat: "Am luat date chiar de la guvernul Cioloş: pe primul loc la asistaţi social este judeţul Dolj, nu Teleorman. Mai sunt multe judeţe în faţă până la Teleorman. (...) Nici la persoane cu dizabilităţi Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova".

"Văd că ei spun aşa: nu trebuie să votaţi PSD pentru că ei au în judeţele respective multe persoane cu dizabilităţi. Ce trebuie să le facem la românii ăştia, să îi omorâm? Care este soluţia lui Julien Cioloş? Discutăm de un premier în funcţie şi o întreagă camarilă din jurul lui care spun că persoanele cu dizabilităţi din România nu trebuie să mai existe şi că este o ruşine. Asta nu e atitudine de om care vrea să conducă această ţară şi care minte cu neruşinare", a subliniat liderul social-democrat.

Dragnea a mai ameninţat că, după alegeri, va prezenta informaţii despre Dacian Cioloş, pe care nu vrea să le facă publice acum, în campanie. "Sunt foarte dezamăgit de modul în care se comportă Dacian Cioloş acum şi o să spun mai multe lucruri după alegeri despre Dacian Cioloş, pentru că nu vreau să folosesc în campanie electorală nişte lucruri", a susţinut preşedintele PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Dar Teleorman pe ce loc este ?????Dar PIB-ul pe cap.de loc. ????

    E cam jenant....prezident Dragnea,...da-ti mustata jos si vezi de judet. 

    1. A plecat din provincie si a uitat saracul.

      Are buletin de Bucuresti acum. 

      Nu mai puneti intrebari asa de grele. 

      Intrebati ce mai face? 

      Cum se simte?

      Asa mai usurel sa nu cumva sa-l doara capul. 

    PSD-istule....nimeni nu-si bate joc de locuitorii tai din judetul Teleorman ci se scoate in relief ce-ai facut tu in 27 de ani pentru acest judet.....Dragnea fii atent ..27 de ani.....o viata de munca a unui om....Norocul meu a fost ca am plecat din acel judet..

    Si unde mai pui ca ..doresti sa

    conduci o tara..... 

    1. Drag nea Liviu, a facut calculele in felul sau: a adaugat si valoarea averii sale si astfel si-a scos feuda de pe ultimul loc. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb