LIVIU DRAGNEA: "Iohannis luptă împotriva ţării lui prin tot ceea ce face"

T.T.
Politică / 26 martie 2019

Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Actualizare Dragnea: "Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru Toader"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, ieri, la o emisiune televizată, că există în partid "nemulţumiri serioase" faţă de activitatea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Întrebat dacă ministrul Justiţiei ar putea fi remaniat, Dragnea a răspuns că luni este ziua de naştere a acestuia şi nu e cazul să fie abordat acest subiect.

"Nu putem să vorbim de remaniere de ziua unui om. Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru Toader, mai mult sau mai puţin îndreptăţite, dar eu zic să aşteptăm să treacă şi zilele următoare pentru că s-a format un grup de lucru, o discuţie pe care a avut-o doamna Dăncilă cu domnul Timmermans pentru a duce la capăt discuţiile despre codurile penale şi alte ordonanţe pe care intenţionează să le mai dea Guvernul", a afirmat Dragnea.

Liderul social- democrat a vorbit, de asemenea, de o lipsă de comunicare cu liderii europeni pe temele justiţiei.

"Ceea ce cred eu este că nu au primit de la noi informaţiile pe care trebuia să le trimitem şi aici este vina Guvernului, pentru că dacă ar fi primit în timp real şi constant informaţii, explicaţii, anunţuri, intenţii, situaţia nu ar fi ajuns în acest stadiu", a mai adăugat Liviu Dragnea.

------

Actualizare Dragnea: "Am două hernii, una cervicală, una lombară"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, ieri seară, la un post de televiziune, despre starea sa de sănătate, afirmând că are două hernii, una cervicală şi una lombară. electorală.

"Am două hernii, una cervicală, una lombară. Nu vreau să ajung la cuţit şi o să începem un program de recuperare, fizioterapie, kinetoterapie, înot. (...) Durerile, sâmbătă noaptea, erau cam măricele. (...) Eu vreau să nu ajungem la operaţie", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a adăugat că se va implica "total" în campania electorală şi că va merge "peste tot", chiar şi în căruciorul cu rotile.

"Indiferent de dureri, nedureri, eu o să merg în campanie", a spus Dragnea.

-----

Actualizare Dragnea: "Relaţia cu SUA e bunicică, nu bună"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că relaţia cu Statele Unite "este una bunicică, nu bună", apreciind că din partea României "este foarte bună", dar din partea SUA "e bunicică", în timp ce "avantajele concrete pentru România, din punct de vedere economic şi strategic, nu sunt foarte mari".

Întrebat despre mutarea ambasadei la Ierusalim, Dragnea a spus că "e un subiect uriaş, e un subiect de politică externă înalt".

"Vorbim de două state puternice în lume, Israel şi SUA, vorbim de dreptul nostru de a hotărî unde să ne punem ambasada într-un stat, pe de o parte, pe de altă parte este şi atitudinea preşedintelui Iohannis, care nu sunt sigur că ştie ce vrea. Nici nu spune că nu e de acord, ca să le spună probabil la americani şi Israel 'nu, domnule, eu vă susţin', dar nici nu spune că e de acord, ca să semnalizeze şi în Europa. Uniunea Europeană nu a adoptat o poziţie, nu a asumat o poziţie comună acceptată. (...) Israelul este într-o perioadă în care are nevoie acută de prieteni. De prieteni adevăraţi. Prieteni adevăraţi sunt cei care în momentele importante sar în ajutor. Relaţia noastră cu Israel este foarte bună, dar potenţialul este uriaş. Şi avantajele posibile pentru România sunt foarte mari", a spus liderul PSD.

----

Actualizare Dragnea, despre un eventual referendum pe tema justiţiei propus de Iohannis: "Nu-i pasă de justiţie; el caută un truc"

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a susţinut, ieri seară, la un post de televiziune, că abia aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să propună organizarea unui referendum în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare din luna mai.

Liviu Dragnea a mai susţinut că un referendum pe tema justiţiei ar putea fi folosit ca "un truc" electoral.

"De abia aştept să facă referendum, dincolo de faptul că e un truc. Nu-i pasă de justiţie. El caută un truc. I-a spus cineva: 'domnule, fă trucul ăsta cu referendumul pentru justiţie!'. Habar nu am ce o să întrebe, dar sigur că de abia îl aştept, pentru că e un prilej de a pune întrebări. 'Câte case trebuie să furi de la stat ca să ajungi preşedintele României?' sau 'Câte dosare penale trebuie să închidă prietenul tău ca să ai şanse să ajungi preşedintele României?'. Avem marfă suficientă. Deci, domnule Iohannis, mult succes! Abia te-aştept", a afirmat liderul PSD.

-----

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat, ieri seară, în cadrul unei emisiuni televizate, pe preşedintele Klaus Iohannis că "luptă împotriva ţării lui prin tot ceea ce face", adăugând şi că acesta "urăşte" România.

"Ceea ce face Iohannis face din disperare. Sigur, este şi împins din spate, are păpuşarii lui în spate. E vizibil pentru oricine înţelege cât de cât ce se întâmplă în ţară, în Europa şi în lume. Eu cred că noi vom câştiga această bătălie, pentru că diferenţa majoră între noi şi ei este că noi ne luptăm pentru România. El luptă împotriva ţării lui prin tot ceea ce face, prin absolut tot ceea ce face luptă împotriva ţării lui...Îmi este foarte greu să fac o ierarhie a tuturor acţiunilor negative ale acestui om care îşi urăşte ţara, incitare la dezordine socială, incitare la proteste şi proteste violente, încurajarea acestora, niciun fel de poziţie, niciun fel de luptă de-a lui pentru a obţine ceva pentru această ţară. Direcţia lui, abordarea lui este să nu supere, să se pună bine cu mai marii Europei. Niciodată, mai marii Europei nu o să moară de grija noastră, pentru că fiecare are ţara lui şi se gândeşte la ţara lui. Aşa este normal", a afirmat Dragnea.

El a subliniat că miza alegerilor europarlamentare din luna mai o reprezintă România şi "vieţile românilor".

"Miza este România. O altă miză o reprezintă vieţile românilor, un trai mai bun pentru români sau un trai mai rău, o ţară dezvoltată sau o ţară stagnată în dezvoltare, o ţară mândră, cu şanse de creştere, pe măsura potenţialului pe care îl are sau o ţară îngenunchiată şi predată la cheie străinilor", a adăugat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că preşedintele ţării noastre are, în spate, un "stat paralel, acest sistem ocult, corupt, care a penetrat în mod serios justiţia din România în ultimii ani, care a generat o serie de abuzuri inimaginabile într-o ţară democrată, vieţi distruse, destine frânte, capital românesc aproape distrus, agricultura pusă în genunchi".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. inca nu am vazut efecte negative generate de Presedinte. nici macar unul. penalule esti maro in scutec

    asta cu probleme de coloana vertebrala minte zilnic si cu cat e mai gogonata minciuna cu atat ajunge sa o creada mai tare

    De 3 ani numai de justitie se discuta si fac orice sa scape.

    Sa se duca in proces ca orice cetățean normal.

    Si sa mai discutam si sa mai facem si altceva 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb