LIVIU DRAGNEA: "Nu am un război personal cu Laura Codruţa Kovesi"

A.I.
Politică / 25 septembrie 2017

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu îl interesează cine conduce DNA şi că important este să fie luate măsuri împotriva procurorilor care "au şantajat, au presat pentru a obţine nişte denunţuri mincinoase", scrie Digi24.ro.

În conferinţa de presă în care a anunţat sprijinul coaliţiei de guvernare pentru cei doi miniştri vizaţi de ancheta DNA în dosarul Belina, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, Liviu Dragnea a afirmat: "Mă interesează foarte puţin dacă Laura Codruţa Kovesi rămâne şefa DNA. Nu cred că asta este cea mai mare problemă. Poate să vină oricine. Dacă practicile rămân aceleaşi, n-am făcut nimic. Dacă, în schimb, se luau măsuri sau se iau măsuri împotriva acelor procurori care sunt dovediţi prin înregistrări, prin declaraţii, prin dezvăluiri că au făcut abuzuri, că au şantajat, că au presat pentru a obţine nişte denunţuri mincinoase, lucrurile încep să intre pe făgaşul normal".

Preşedintele PSD a adăugat: "Am văzut judecători care vorbeau despre presiuni şi ameninţări, am văzut judecători la asociaţii de magistraţi care cer să se întâmple nişte lucruri. Deci, să nu ne uitam doar la vârful aisbergului. Nu ştiu ce va spune Inspecţia Judiciară, nu ştiu ce vor face Tudorel Toader, Klaus Iohannis, doamna Kovesi. Noi avem o problemă de structură, structurală în Justiţie. Nu mai este o glumă. E o problemă de structură, care, dacă nu se rezolvă astăzi, se va rezolva mai târziu, dar cu costuri. La asta trebuie să ne gândim, dincolo de patimi. Nu am un război personal cu Laura Codruţa Kovesi, chiar dacă poate să fie din cealaltă parte".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb