LIVIU DRAGNEA "Platforma lui Cioloş este o listă de iluzii"

Ziarul BURSA #Politică / 18 octombrie 2016

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Victor Ponta l-a acuzat pe Cioloş de plagiat

----

Platforma lui Cioloş este o listă de iluzii, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Este o listă de iluzii. M-aş fi aşteptat să iasă un astfel de document de la ONG, nu de la un guvern care este în funcţie. Ca de obicei, folosesc vorbe meşteşugite, dar este o mare diferenţă între ceea ce spun şi ceea ce fac. Eu am în continuare nişte întrebări: de ce nu ieftinesc preţurile la medicamente, de ce trebuie să dea statul românn 11 milioane de euro pentru Cuminţenia Pământului, de ce se pierd miliarde de lei prin neabsorbţia de fonduri europene şi de ce văd inundaţiile de la televizor. M-aş fi aşteptat, dacă tot s-au chinuit atâta să scoată acel document, să fie totuşi original. Îi văd pe Dacian Cioloş şi pe preşeedinte foarte nervoşi cu privire la legea care stabileşte cum se analizează suspiciunile de plagiat, dar ăsta e un document în care au plagiat. România 100 este un concept aprobat de guvernarea noastră, în 2014, prin hotărâre de guvern. Nici măcar pentru titlu nu au reuşit să aibă o idee originală", a declarat Dragnea.

Domnia sa a spus: "Se vorbeşte despre moralitate şi cinste, dar astăzi avem în faţă un ministru acuzat că a minţit (n.r. Raluca Prună, ministrul Justiţiei)". Dragnea a vorbit şi despre ministrul Energiei Victor Grigorescu, care are un site închiriat către un off-shore.

Şi fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe Cioloş de plagiat, în cazul titlului platformei lansate ieri.

Victor Ponta a scris pe Facebook: "Cioloş m-a plagiat doar la titlu / restul nu ( încă) - şi nici eu pe el!

1. Programul «Romania 100» lansat în 2014 era un proiect naţional pentru toţi românii , indiferent de opţiunea lor politică / cel lansat acum de domnul Cioloş este doar o lozincă politică pentru PNL şi USR ( care clar nu reprezintă decât o minoritate)

2. Programul USL din 2012 cu care am candidat la funcţia de Prim Ministru era un document de sute de pagini, elaborat de sute de oameni în peste 1 an de zile, prezentat şi dezbătut în mass media şi de public o perioadă lungă de timp/ Programul domnului Cioloş este o adunătură de lozinci de genul «să fie bine să nu fie rău» care nu conţin de fapt cel mai important aspect : CUM o să faci ce propui?

(...)

3. Eu am anunţat din 2011 că fac politică şi candidez la funcţia de Prim Ministru susţinut de USL/ domnul Cioloş întâi ne-a minţit că e tehnocrat şi stă doar un an ; acum vrea să fie ales Prim Ministru FĂRĂ SĂ CANDIDEZE

(...)

4. Eu am candidat în numele USL pentru a îi reprezenta pe români / domnul Cioloş comite acea incredibilă ticăloşie de a îşi justifica ambiţiile personale prin moartea unor oameni nevinovaţi la «Colectiv» (în ziua accidentului domnul Cioloş îşi bea liniştit cafeaua la Bruxelles pe salariul de 20.000 euro primit pentru că a trecut de la Tăriceanu la Băsescu fără să clipească)!

Acum înţeleg ce îi uneşte pe Iohannis cu Cioloş - cinismul şi capacitatea de a folosi politic moartea unor oameni nevinovaţi!

Vai de România - sau Ghinion?"

Dacian Cioloş a publicat ieri Platforma "România 100", care conţine zece principii ale "unei guvernări pentru cetăţeni", însoţite de un portofoliu de proiecte naţionale despre care premierul spune că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor.

Cele 10 principii ale lui Cioloş, în formularea sa, sunt: "1. susţin o Românie fără corupţie; 2. susţin o Românie cu o clasă politică responsabilă; 3. susţin o Românie guvernată cu bun simţ; 4. susţin o Românie în care fiecare munceşte şi este plătit cinstit; 5. susţin o Românie fără sărăcie; 6. susţin o Românie cu o economie competitivă; 7. susţin o Românie cu adevărat educată; 8. susţin o Românie sănătoasă; 9. susţin o Românie care contează în Uniunea Europeană şi NATO; 10. susţin o Românie a tuturor românilor."

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Așa vorbește un inculpat pe care îl paște o condamnare cu EXECUTARE - după ce va fi condamna definitiv în al doilea dosar penal legat de fosta nevastă! :D

    1. Manipularea cu inculpatul Dragnea nu mai ține nici măcar la rățuște.

      L-ați condamnat pe un dosar fabricat, pe un dosar politic, pe o comedie marca DNA. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb